Zilveren ovale sterrenbeeld hangers

Bij Names4ever hebben we een brede selectie ovale sterrenbeeld kettingen. Elk sterrenbeeld is weergegeven in een mooie zilveren hanger. Neem een kijkje en lees meer op deze pagina.

Soorten zilveren ovale sterrenbeeld hangers

Bij Names4ever selecteer je eerst de ovale sterrenbeeld hanger die je wilt. Daarna kun je een zilveren bijpassende ketting kiezen. Je kunt kiezen uit een kinderketting (38-42 cm), een bolletjesketting, een gourmet ketting, een jasseron ketting en een Venetiaanse ketting. Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent of heb je een idee voor een andere hanger met een sterrenbeeld? Neem contact op met onze klantenservice en vertel ons jouw idee├źn. We maken alle zilveren sterrenbeeld hangers in onze eigen werkplaats, dus geen wens is te gek voor ons.

Op deze pagina hebben we de volgende twaalf hangers met sterrenbeelden:

 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Ram
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Stier
 • Zilveren hanger met Sterrenbeeld Tweelingen
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Kreeft
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Leo
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Maagd
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Weegschaal
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Schorpioen
 • Zilveren hanger met Sterrenbeeld Boogschutter
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Steenbok
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Waterman
 • Zilveren hanger met sterrenbeeld Vissen
 • Naast deze ovale sterrenbeeld hangers hebben we ook ronde sterrenbeeld hangers, rechthoekige sterrenbeeld hangers, bedels en chinese sterrenbeelden.

  Zilveren hanger met sterrenbeeld

  Als je een zilveren hanger met een sterrenbeeld erop draagt, ben je trots op je sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Je zult waarschijnlijk een paar kwaliteiten van jezelf erin herkennen. Bijvoorbeeld, iemand met het sterrenbeeld Weegschaal is heel charmant, romantisch, gemakkelijk in de omgang en sociaal. Aan de andere kant is deze persoon soms een beetje veranderlijk, onnozel en onzeker. Dus ingeval je trots bent op jouw sterrenbeeld of affiniteit hebt met sterrenbeelden, dan zou zo'n hanger goed bij jou passen. Ook als cadeau voor iemand anders zou het heel uniek en verrassend zijn.

  Sterrenbeeld hanger met jouw eigen naam

  Een hanger met je eigen sterrenbeeld is al iets speciaals, maar het kan nog specialer worden gemaakt door je eigen naam erop te laten graveren! Omdat er ruimte is voor 40 tekens, is bijna naam, datum of zelfs korte tekst mogelijk. Dus er is voor elk wat wils. We hebben niet alleen hangers met een sterrenbeeld erop, maar ook hangers met dieren op. Of misschien wil je een hanger met jouw eigen foto erop? Wat het ook is, Names4ever is gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden, dus alles wat je op deze website vindt, kan worden gepersonaliseerd met een naam, een foto, een datum of zelfs een vingerafdruk!

  Hoogste kwaliteit 925 sterling zilver

  Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is het sterkste zilver dat je kunt krijgen, dus de ovale sterrenbeeld hanger blijft heel lang mooi. Bij Names4ever hechten we veel waarde aan kwaliteit en een lange levensduur. Dat is de reden waarom we alleen het beste zilver gebruiken. De hangers hebben een hoogte van 22,2 mm en een breedte van 18,7 mm. De dikte van 0,7 mm zorgt ervoor dat de hanger onder normale omstandigheden niet kapot gaat. Als je een bijpassende zilveren ketting besteld, is de hanger compleet!