SELECTEER EEN CATEGORIE:

NAAMKETTING IN GOUD EN ZILVER

Heb jij al een persoonlijke naamketting?Een gouden of zilveren naamketting is een echte ‘must have’,overgewaaid uit de USA en helemaal hot in Nederland. Veel beroemdheden zoals Paris Hilton, Britney Spears, Madonna, Beyonce, Gwen Stefanie, Emma Roberts,Nicki Minaj, Jennifer Lopez en Christina Aguilera zijn al met een naamketting gespot. Je kent de naamketting misschien ook van Carrie Bradshaw en ‘Sex and the City’. Deze Carrie Naamketting blijft iconisch!

Ben jij of is jouw vriendin of vrouw de volgende? Bestel snel zo’n trendy gouden of zilveren ketting met naam!

Eén of twee namen als naamketting

Een naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een naamketting met twee namen, kan dat ook! Handig als je bijvoorbeeld een dubbele naam hebt of als je jouw naam én die van je vriend(in) wilt dragen of aan haar cadeau wilt geven of als je de namen van je kinderen in een gouden of zilveren naam ketting wilt vereeuwigen. Bij ons kan het allemaal! Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de gouden of zilveren naamcollier.

Kinder Naamketting in goud en zilver

Naamkettingen in goud en zilver zijn er niet alleen voor volwassenen en tieners, maar ook voor kinderen. Een ketting met naam is leuk om cadeau te krijgen van bijvoorbeeld opa, oma, vader, moeder, broer, zus, (peet)tante of (peet)oom. Een kids naamketting is niet alleen een persoonlijk geschenk, maar ook heel erg blijvend. Ze zullen jarenlang plezier van de gouden of zilveren naamketting hebben.

Alle namen en veel soorten letters zijn mogelijk in de naamketting,

Wij maken de naamketting met de gewenste naam of namen speciaal voor jou! Alle namen zijn leverbaar en je hebt keus uit heel veel verschillende soorten letters. Je kunt kiezen uit een gouden of een zilveren naamketting.
Een gouden naamketting maken we van 14-karaats goud en voor een zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de naam ketting in goud of zilver helemaal compleet, dus met ketting!

Korte levertijd van onze naamkettingen en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat jouw gouden of zilveren naamketting ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken gouden en zilveren naamkettingen op bestelling. Bij Names4ever betaal je bovendien géén verzendkosten voor een ketting met je naam!

Lage prijs voor een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een gouden of zilveren naamketting leveren van prima kwaliteit. Onze naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Bekijk ook onze klantenservice voor meer informatie. Kijk snel verder en bestel je naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamkettingen!