SELECTEER EEN CATEGORIE:

Gepersonaliseerde hangers

Onze gepersonaliseerde hangers zijn er in verschillende ontwerpen. Voor elke gelegenheid hebben we een gepersonaliseerde hanger ontworpen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gepersonaliseerde hanger met sterrenbeeld dan hebben we een ruim assortiment aan hangers waaruit je kan kiezen. We zijn dan ook erg trots dat we deze gepersonaliseerde hangers aan jullie kunnen aanbieden. Ook als jezelf een ontwerpidee hebt voor een gepersonaliseerde hanger dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een speciale pagina waar je een hanger zelf kunt ontwerpen. Elk idee verwerken we in samenwerking met jou tot een gepersonaliseerde hanger.

Wat voor gepersonaliseerde hangers hebben jullie?

We hebben verschillende gepersonaliseerde hangers in ons assortiment. Je kan bijvoorbeeld een vingerafdruk laten vastleggen in een gepersonaliseerde hanger. Op deze manier ontwerp je een prachtig sieraad met een waardevolle betekenis. Je kan hierbij de vingerafdruk van één van je dierbaren laten vast leggen op een mooie gepersonaliseerde hanger. Zie onze collectie gepersonaliseerde hangers met vingerafdruk voor onze gehele collectie. Elke gepersonaliseerde hanger heeft natuurlijk een waardevolle betekenis en dat is ook de reden dat we elk sieraad met oog voor detail ontwerpen en produceren. Hieronder een klein overzicht van welke hangers we in ons assortiment hebben:

 • Gepersonaliseerde ashangers
 • Gepersonaliseerde hangers met foto
 • Gepersonaliseerde hangers met vingerafdruk
 • Gepersonaliseerde hangers sterrenbeeld
 • Kan ik ook een ketting kiezen bij de gepersonaliseerde hangers?

  Je kan bij ons uit verschillende kettingen kiezen. Je hebt bij elke bestelling van een gepersonaliseerde hanger de keuze om een ketting bij de hanger aan te schaffen. Van elke ketting is een foto te zien zodat je een idee hebt welke ketting je bij de gepersonaliseerde hanger erbij besteld. De kettingen bij de gepersonaliseerde hangers zijn er in twee maten. Je kan kiezen tussen 38-42 cm (kind) of de 45-50 cm (volwassene). Bij onze gepersonaliseerde hangers heb je deze keuze uit de volgende kettingen:

 • Bolletjes ketting
 • Gourmet ketting
 • Jasseron ketting
 • Venetiaanse ketting
 • Uit welke materialen worden de gepersonaliseerde hangers gemaakt?

  Onze collectie gepersonaliseerde hangers bestaat uit twee materialen:

 • Gouden gepersonaliseerde hangers (geelgoud, witgoud en roségoud)
 • Zilveren gepersonaliseerde hangers

 • Onze gepersonaliseerde hangers worden gemaakt uit hoogwaardige edelmetalen. Alle zilveren hangers zijn gemaakt van hoogwaardig 92,5% Sterling zilver. Onze gouden gepersonaliseerde hangers van hoogwaardig 14-karaat goud. Voor een betaalbare prijs leveren wij gepersonaliseerde hangers van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend gepersonaliseerde armbanden van juwelierskwaliteit. Overtuig jezelf en bestel je favoriete gepersonaliseerde armband.

  Wanneer hebben we de gepersonaliseerde hangers in huis?

  De levertijd van onze gepersonaliseerde hangers is afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode. Alle bestellingen worden standaard gratis verstuurd. Je gepersonaliseerde hangers worden gewoonlijk al binnen 3 dagen door ons verstuurd. Als je kiest voor een versnelde verzending dan heb je de bestelling doorgaans al binnen 4 – 5 werkdagen in huis. Bij een versnelde verzending wordt een Track & Trace link per email verstuurd zodra de bestelling verzonden is. Onze pakketjes passen mooi door de brievenbus, waardoor je doorgaans niet thuis hoeft te blijven. De bestellingen worden veilig door PostNL bij je thuis bezorgd.

  Onze garantie

  Bij Names4ever nemen wij de kwaliteitsgarantie van onze gepersonaliseerde hangers hoog op. Wij doen er dan ook alles aan om de sieraden te leveren waar je trots op kunt zijn. Mocht het zo zijn dat je een product ontvangt die kwalitatief afwijkt, dan kan je deze omruilen voor een nieuw exemplaar. Wij geven een garantie van minstens zes maanden op al onze sieraden. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  We zijn te bereiken via ons mailadres: info@names4ever.nl en ons telefoonnummer: 078 – 61 86 171