Slavenarmbanden met naam

Ben je op zoek naar mooie gepersonaliseerde slavenarmbanden? In dat geval is het een goed idee om eens een kijkje in onze webshop te nemen. In onze webshop hebben we namelijk een ruim aanbod. In deze tekst gaan we dieper in op slavenarmbanden, maar uiteraard wil je ook weten wat een slavenarmband precies is. De slavenarmband is ringvormig en wordt over de pols gedragen.

Gepersonaliseerde slavenarmbanden met naam

Wil je iemand verrassen met een slavenarmband? Bij ons heb je de mogelijkheid om je slavenarmband te personaliseren met een tekst of datum. Je kan er ook voor kiezen je armband te laten graveren met een mooie slogan zoals: “voor altijd in m’n hart”. Je bent hier helemaal vrij in. Het is leuk om een persoonlijk cadeau aan een goede vriend of familielid te geven. Een persoonlijk cadeau heeft immers meer waarde. Tegelijkertijd kun je jezelf ook een cadeautje doen. Je kan elke naam, datum of symbool op het armband laten graveren. Hierdoor krijg je een uniek armband die een mooie emotionele waarde voor je heeft. Kijk eens naar al onze gepersonaliseerde armbanden.

Zilveren en gouden slavenarmbanden

Bij ons kun je terecht voor zilveren en gouden slavenarmbanden. De zilveren slavenarmbanden zien er elegant uit en hebben een prachtige glans. De zilveren slavenarmbanden met naam uit onze webshop zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver. Het getal 925 geeft de zuiverheid van het metaal aan. Bij 925 sterling zilver is er een verhouding van 92,5% zilver en 7,5% ander materiaal. Onze armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en dit is ook te voelen en te zien.

De gouden slavenarmbanden met naam worden gemaakt van 14 karaat goud. We hebben voor 14 karaat gekozen omdat deze legering zorgt voor een mooie warme kleur en het goud een perfecte hardheid heeft. Bij 18 karaat en 24 karaat goud is het goud zachter omdat er een groter aandeel goud word gebruikt. Dit houdt in dat onze slavenarmbanden zijn voorzien van 58,5% puur goud en voor de rest andere materialen. We leveren altijd een certificaat van echtheid mee. Deze wordt tegelijkertijd met het product verzonden. Alles over onze goud en zilveren sieraden lees je terug in onze blog.

Bangle of slavenarmbanden?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een bangle en een slavenarmband. Deze twee begrippen worden gebruikt voor hetzelfde soort armband. Het punt is dat een bangle en slavenarmband identiek zijn, alleen de benaming is anders. Bij ons vind je bangles met verschillende buisvormen. Denk dan aan vlakke buizen, ronde buizen en ovale buizen. In onze webshop worden bij alle producten de precieze specificaties aangegeven.

Slavenarmband betekenis?

Slavenarmbanden hebben een lange geschiedenis. Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat slavernij honderden jaren geleden algemeen geaccepteerd was. De slaven moesten uiteraard herkenbaar zijn en om die reden werden ze verplicht om slavenarmbanden te dragen. Tegenwoordig worden slavenarmbanden gedragen als sieraad. De slavenarmbanden worden ook gedragen door mensen die bijgelovig zijn. Veel mensen dragen de slavenarmbanden, omdat ze bescherming zouden bieden tegen kwade geesten. Daarnaast zorgen de slavenarmbanden ook voor geluk, voorspoed en algehele tevredenheid.

In onze huidige Westerse wereld worden ze vooral gedragen om de esthetiek. Slavenarmbanden verfraaien je lichaam en veel mensen vinden het een mooi sieraad om te dragen.

Slavenarmband van Names4ever

Het voordeel van de slavenarmbanden met naam van Names4ever is de personalisatie dat ze je ze snel in huis hebt. Heb je dus binnenkort een verjaardag en zoek je daarom slavenarmbanden met naam? Dan gaan wij als de bestelling bij ons binnen is snel voor je aan de slag. Meestal kunnen de slavenarmbanden binnen drie dagen geproduceerd worden. Zijn de slavenarmbanden geproduceerd? Dan worden ze vervolgens zo snel mogelijk naar het juiste adres verzonden. Doorgaans heb je de slavenarmbanden binnen 5 – 6 werkdagen in huis. Onze klantenservice staat voor je klaar.