Een gepersonaliseerd sieraad door te kiezen voor een foto hanger

Wat de reden ook is om te kiezen voor het dragen van een prachtige foto hanger, kan enorm verschillend zijn. Misschien wil je een dierbaar persoon, een overleden persoon, je trouwe viervoeter of zoon of dochter graag altijd dichtbij je hebben. Kies in alle gevallen voor één van de gepersonaliseerde sieraden uit de veelzijdige collectie. De foto wordt haarscherp op het sierrad gedrukt en wijkt dus niet af van de foto. Is je interesse gewekt en wil je graag meer weten te wete komen? Lees dan verder en ontdek de modellen waar je zoal uit kunt kiezen op het gebied van een foto hanger.

Een hanger met foto in diverse soorten formaten

Wist je dat een foto hanger in verschillende formaten te bestellen is? Hierdoor is er voor ieder wat wils. Naast dat de hanger in diverse afmetingen te koop is, heb je ook altijd de keuze uit diverse vormen. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • Ronde hanger
  • Rechthoekige hanger
  • Hanger in de vorm van twee hartjes

Ga voor een erg elegante foto hanger goud en zilver

Heb je op dit moment een bepaalde vorm en een formaat in gedachten waar een foto hanger aan moet voldoen? Bepaal ten slotte ook nog het materiaal waarin de foto wordt gemaakt. Je hebt namelijk de keuze uit een foto hanger goud en zilver. Ideaal om te combineren met gouden of zilveren sieraden die je op dit moment al draagt. De hangers lenen zich perfect om te dragen als ketting, als armbandje of als enkelbandje. Op wat voor manier draag je de hanger met foto het liefste?

Een foto sieraad in verschillende soorten prijsklassen

Fijn om te weten, is dat een foto sieraad in verschillende soorten prijsklassen te koop is. Wat het exacte bedrag is, hangt onder meer af van de grootte van de hanger en het materiaal. Voor iedere hanger kun je gelukkig wel vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit. We maken tijdens de productie namelijk alleen gebruik van van sterling zilver of 14 karaat goud. Hierdoor weet je zeker dat het sieraad in de loop van de tijd niet kan verkleuren en dat je er een leven lang plezier aan beleeft. En dat is misschien wel het belangrijkste van alles, aangezien het een sierraad is dat je een leven lang bij je wilt dragen.

Eenvoudig en snel een foto hanger online kopen

Een hanger met foto is dus in verschillende soorten designs, verschillende afmetingen en verschillende prijsklassen te verkrijgen. Neem daarom eens een keer een kijkje in de collectie en ga op zoek naar jouw favoriete design. Kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van een hanger met foto? Of zijn er vragen als het aankomt op het personaliseren ervan? We staan graag voor je klaar met onze uitmuntende expertise. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, bestel je je favoriete design eenvoudig en snel online.