SELECTEER EEN CATEGORIE:

Armbanden

Met de armbanden van ons mag je zeker gezien worden. Wij laten je verrassen, want wij hebben een zeer uitgebreide collectie armbanden. Of je nu een zilveren armband, een armband met kleursteen of een bedelarmband wilt, er is voor ieder wat wils! Voor jong en oud. We hebben tegenwoordig zelfs stoere S.O.S. armbanden voor kinderen! Zoek je een leuke bedel bij je armband? Kijk dan ook eens bij onze zilveren charms of gouden charms!

Shamballa armbanden

Deze armbanden zijn op het gebied van modesieraden de nieuwste trend. De armbanden, die oorspronkelijk uit het Tibetaanse Boeddhisme komen, worden handgemaakt en deze worden zelfs gedragen door beroemde Hollywoodsterren zoals Justin Bieber, Beyonce en Paris Hilton. De armbanden zijn in verschillende kleuren en designs te krijgen en kunnen door zowel vrouwen als door mannen gedragen worden. Laat je verrassen door de keuze wij je bieden!

Armbanden voor bedels

De collectie armbanden voor bedels is heel afwisselend. Je kunt natuurlijk een zilveren armband aanschaffen, maar wat zeker helemaal hot is deze zomer zijn de gekleurde armbanden met kralen van ons. De armbanden zijn geregen op elastiek dus deze passen altijd. Deze zijn te verkrijgen in parels, cats eye en zelfs halfedelstenen. Die laatste hebben zelfs bepaalde krachten. Zo is rozenkwarts de steen van de onvoorwaardelijke liefde en de onyx armbanden geven je een gevoel van gelukzaligheid en zelfvertrouwen. Buiten dat zijn de armbanden prachtig van kleur en kunnen de bedels die hiervoor bestemd zijn steeds verhangen worden doordat er een karabijnsluiting aan de bedel zit. Zo kan je bij elke outfit een of meerdere kleuren bij elkaar dragen.

S.O.S. kinderarmbanden

Ook hip en trendy zijn de S.O.S. kinderarmbanden. Altijd handig om deze om te doen bij je kind als je op vakantie bent of als kind lief een schoolreisje heeft. De armbanden zijn gemaakt van sterling zilver met daar aan een goed stevig gedraaid koord, die in verschillende kleuren te krijgen zijn in rood, zwart, blauw en roze. Deze kunnen gemakkelijk ingekort worden door een klein knoopje in het koord te leggen. In de armbanden kan een naam en telefoonnummer gezet worden. Zo heb je dus altijd een veilig gevoel als je kind op reis gaat. En deze armbanden zijn super trendy! Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Zilveren armbanden met bedels voor kinderen

De zilveren bedelarmbanden voor kinderen zijn echt helemaal fantastisch! Doordat de schakel van de armbanden een ankerschakel is kan deze gemakkelijk op elke gewenste lengte gedragen worden. Heel goed te combineren zijn de zilveren naambedels van ons. De bedels kunnen op elk gewenste plaats gehangen worden op de armbanden doordat er een karabijnsluiting aan de bedels zit. Dus stel vandaag nog je eigen armband of armbanden samen! Wij bieden je beste keuze als het om armbanden gaat.
Wanneer je de keuze gemaakt hebt en de armband gevonden die het beste bij jou past. Dan gaan wij meteen aan de slag. Wij zullen je zeker niet teleurstellen. De armbanden zijn van een goede, stevige kwaliteit, zoals je dat ook gewent bent van de juwelier. De armbanden worden in een mooi verpakkingsdoosje zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd. Bij ons betaal je geen verzendkosten. Zo blijven de armbanden zijn aantrekkelijke prijs houden. Kijk snel naar onze ruime keuze en bestel vandaag nog!