SELECTEER EEN CATEGORIE:

Gepersonaliseerde armbanden

Ben je ook zo’n liefhebber van gepersonaliseerde armbanden? Wij ook! Met een gepersonaliseerd armband ben je onderscheidend en heb je het gevoel iets echt waardevols te dragen. Kijk jij ook vaak vol warme gevoelens naar je gepersonaliseerde sieraden? Onze collectie gepersonaliseerde armbanden is veelzijdig en betaalbaar. Al onze gepersonaliseerde armbanden zijn eigen te maken doormiddel van een persoonlijke gravure.

Hoe ziet jullie collectie gepersonaliseerde armbanden eruit?

Hieronder een klein overzicht van onze gepersonaliseerde armbanden. Ons team is elke dag bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe sieraden. Onze inspiratie voor het ontwerpen van onze gepersonaliseerde armbanden halen we uit de nieuwste trends. Wij zijn dan ook erg enthousiast over onze gepersonaliseerde armbanden. Elk gepersonaliseerde armband is met veel liefde en aandacht voor detail ontworpen.

 • Armbanden met naam
 • Armbanden met initialen
 • Armbanden met vingerafdruk
 • Armbanden met foto
 • Heb je een leuk idee voor een gravure voor op jouw gepersonaliseerde armband? Vermeld het in de bestelling of neem contact op met onze klantenservice. Er is zoveel mogelijk qua ontwerp en we proberen altijd een passend gepersonaliseerd armband voor je te maken. We doen dit natuurlijk in goed overleg met jou. We willen dat je jarenlang plezier hebt van jouw gepersonaliseerde armband.

  Waar worden onze gepersonaliseerde armbanden van gemaakt?

  We gebruiken alleen de beste en mooiste edelmetalen bij het maken van onze gepersonaliseerde armbanden. Al onze sieraden worden in ons atelier gemaakt. Je herkent onze gepersonaliseerde armbanden aan het zilveren 925 keurmerk en onze gouden armbanden aan het 585 keurmerk. Dus, of je nu jezelf wilt trakteren of een ander wilt verrassen? Je bent meer dan welkom bij ons! Wij verkopen uitsluitend gepersonaliseerde armbanden van juwelierskwaliteit. Overtuig jezelf en bestel je favoriete gepersonaliseerde armband.

  Welke maat gepersonaliseerde armband heb ik?

  Je wil natuurlijk dat het gepersonaliseerde armband perfect om je pols heen valt. Daarom worden de meeste gepersonaliseerde armbanden in maat 17 – 20 cm geleverd, waardoor deze tussen de 17 en 20 cm vastgezet kunnen worden. Voor een groot deel zit de armband het meest comfortabel als die 2.5 cm groter is dan uw polsomtrek.

  Je polsomtrek meet je doormiddel van een meetlint of touwtje om je pols heen te wikkelen. Doe dit net achter je knokkeltje. Lees hiervan de maat af en voilà, je kan nu jouw maat armband uitrekenen.

  Wanneer hebben we de gepersonaliseerde armbanden in huis?

  De leveringstermijn van onze gepersonaliseerde armbanden is afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode. Alle bestellingen worden standaard gratis verstuurd. Je gepersonaliseerde armbanden worden gewoonlijk al binnen 3 dagen door ons verstuurd. Als je kiest voor een versnelde verzending dan heb je de bestelling doorgaans al binnen 4 – 5 werkdagen in huis. Bij een versnelde verzending ontvang je een Track & Trace link per email zodra de bestelling verzonden is. Onze pakketjes passen door de brievenbus, waardoor je doorgaans niet thuis hoeft te blijven. De bestellingen worden veilig door PostNL bij je thuis bezorgd.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Bij Names4ever nemen wij de kwaliteitsgarantie van onze gepersonaliseerde armbanden hoog op. Wij doen er dan ook alles aan om de armbanden te leveren waar je trots op kunt zijn. Mocht het zo zijn dat je een product ontvangt die kwalitatief afwijkt, dan kun je deze kosteloos omruilen voor een nieuw exemplaar. Wij geven een garantie van minstens zes maanden op al onze sieraden. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  We zijn te bereiken via ons mailadres: info@names4ever.nl en ons telefoonnummer: 078 – 61 86 171