SELECTEER EEN CATEGORIE:

Cadeautjes voor kinderen

Net zoals Mama

Oorbellen, kettingen en armbanden - ook de kleintjes houden ervan om zich versieren met mooie sieraden. Kleine meiden willen vaak net als mama, tante of oma mooie sieraden dragen. Met schattige figuurtjes zoals dolfijntjes, vlindertjes en hartjes heeft Names4ever genoeg keuze om kids blij te maken. Kinderen voelen zich met zo'n sieraad toch een beetje volwassen en vinden het cool om zoiets moois te dragen. Eenvoudige outfits wordt opgeleukt met een mooie ketting of armband. In onze online shop vindt u een mooie selectie aan kindersieraden.

Veilig en kwalitatief

Sieraden voor kinderen moet er niet alleen mooi uitzien en een uniek ontwerp hebben, ze moeten bovenal ook veilig en kwalitatief zijn. Hoogste kwaliteit, veiligheid en een lange levensduur zijn vooral bij kindersieraden van belang. Onze sieraden zijn op een gepaste manier bereid, waardoor ze geen kleine onderdelen en dergelijke bevatten die ingeslikt kunnen worden.

Speels en zoet

Er zijn veel gelegenheden om het hart van een kind te verrassen - of het nu voor een verjaardag, communie of het begin van de basisschool is. In de collectie van Names4ever vind je een mooie selectie van speelse armbanden en kettingen met bijvoorbeeld een lief konijntje of hondje erop. Wij hebben zowel naamkettingen, armbanden, best friends kettingen, maar ook communie kettingen. Kijk rond en laat je inspireren voor een mooie kinderketting.

Gepersonaliseerd

Al onze sieraden kunnen gepersonaliseerd worden, waardoor het nog specialer wordt. Je dochter zal hartstikke blij zijn als ze haar eigen kettinkje met daarop haar eigen naam ontvangt. De sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver of 14 karaat goud en worden in ons eigen atelier gemaakt. Dit waarborgt de kwaliteit en uniekheid.

Vanaf het moment dat je bestelt, duurt het 3 tot 5 werkdagen totdat jij je bestelling in huis hebt. Bestel vandaag nog!