Sieraden met eigen tekst
Sieraden met eigen tekst

Sieraden met je eigen tekst en handschrift

Dit is helemaal nieuw!! Een gouden of zilveren hanger met je eigen tekst en handschrift. Wat een leuk idee om bijvoorbeeld cadeau te geven aan Mama of Oma. Je kleine meisje kan haar eigen naam al zelf schrijven, of je kleine stoere kanjer kan al heel mooi tekenen. Dat moet natuurlijk wel vast gezet worden. Met deze hanger van zilver of goud kun je het mooiste cadeau maken. Laat je kleine dreumes er iets prachtigs van maken op de door ons aangegeven plaats en wij zullen er met veel plezier een prachtige persoonlijke hanger van maken. Je kunt er natuurlijk ook een hele passende tekst in zetten voor je partner. De grootste collectie met zilveren en gouden hangers met je eigen tekst vind je hier bij names4ever. Wij hebben hier een ruim aanbod voor een hele reële prijs.

Hangers met je eigen tekst in goud of zilver

Dit moet je hebben en mag niet ontbreken in jouw bijoux-box! Een zilveren of gouden hanger met je eigen verzonnen tekst erin en het leukste van dit alles is nog dat je de hanger in je eigen handschrift kunt krijgen. Verzin een passende tekst voor je vriend of vriendin en laat een schitterend in het oog springende hanger van zilver of goud bij ons maken. Misschien heb jij wel een eigen lijf spreuk?! Schrijf het op in de door ons aangegeven plek en laat het ons weten. Wij maken een buiten gewoon smaakvolle hanger voor jou van zilver of goud. Wat een beeldig aparte hanger heb jij nu. Een hanger met een heel persoonlijk tintje voor een hele betaalbare prijs.

Een gouden of zilveren hanger met je eigen tekst cadeau

Wat een verrassing voor je geliefde! Een eigen verzonnen tekst in een hanger. Dat is werkelijk een uniek cadeau. Het allerleukst is dan ook nog dat je die eigen verzonnen tekst in je eigen handschrift kunt laten maken in de door jouw uitgekozen zilveren of gouden hanger. Geef aan ons door wat jouw tekst of slogan is en wij maken er een speciaal door jouw gemaakte hanger van zilver of goud van. Wat een schitterende uitstraling heeft jouw geliefde met een hanger om haar hals die door jou zelf zorgvuldig is ontworpen en gemaakt. Dit is een cadeau waar iedere vrouw warm van wordt. Je kunt er een tekst in laten zetten of jouw eigen naam of misschien de naam van mama’s geliefden kinderen. Natuurlijk kunnen de kinderen hun namen zelf schrijven. Dat is natuurlijk wel een heel uniek en persoonlijk cadeau.

Jouw persoonlijke hanger met eigen boodschap

Zet in deze hanger je eigen boodschap voor jouw dierbaren. Heeft jouw dochter een bijzondere prestatie verricht en wil je dat belonen met een schitterend op en top kostbaar cadeau? Dan is deze persoonlijke hanger wel een heel speciaal geschenk. Zijn jullie twee hartsvriendinnen en willen jullie dat bezegelen? Geef elkaar dan deze super persoonlijke hanger. Ieder verzint haar eigen vriendschapstekst en schrijf dat in deze trendy hanger. Jullie vriendschap kan nu zeker niet meer kapot. Het kan ook zo zijn dat jouw zus jouw beste vriendin is. Ontwerp dat samen jullie eigen hanger en laat deze door ons op jouw eigen manier maken. Jullie hangers zijn uniek en zeer charmant.