Levensboom ketting

Een levensboom ketting, ook wel tree of life ketting genoemd, is een mooie spiritueel symbool die je altijd en overal met je kunt meedragen. Wat zo mooi en bijzonder is aan de levensboom kettingen van Names4ever is dat je er namen (of woorden) in kan laten graveren. Op deze pagina kun je deze spirituele kettingen snel, gemakkelijk en voordelig bestellen. Binnen 5 werkdagen na bestelling heb je de levensboom ketting al in huis!

Levensboom ketting betekenis

De levensboom is een universeel symbool dat wordt gebruikt in vele tradities over de hele wereld. De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. De levensboom staat ook bekend onder andere namen zoals Kosmische Boom, The World Tree, de Heilige Boom en The Tree of Life.

Bomen staan al sinds mensenheugenis symbool voor het leven zelf. Ze vormen een verbinding tussen hemel en aarde. De stevige stam van de boom heeft wortels in de aarde terwijl de takken hoog in de hemel kunnen reiken. De boom bemiddelt als het ware tussen hemel en aarde. Verder symboliseren bomen het leven doordat ze gestaag blijven groeien. Ze komen tot leven in de lente, groeien hard in de zomer, dunnen uit in de herfst en zijn kaal en rustig gedurende de winter, waarna het proces weer overnieuw begint.

De Levensboom of Boom des Levens werd volgens de Bijbel door God geplant in Het Paradijs, samen met de boom van de kennis van goed en kwaad. In de Christelijke cultuur staat de levensboom voor onsterfelijkheid, aangezien de vruchten van de levensboom het eeuwige leven schenken. Ook in andere religies zoals het Jodendom, Boeddhisme en Islam hebben de (levens)bomen een link met het goddelijke.

Het dragen van een levensboom ketting

Een levensboom ketting ofwel tree of life ketting staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft kracht en evenwicht in je leven. Het kan betekenen dat jij net als de levensboom bent. Voeten op de aarde, en het hoofd (en de armen) in de lucht. Zo laat je zien dat je sterk in je schoenen staat, nuchter bent en je positief en vol goede hoop en geloof in het leven staat.

De levensboom hangers staan ook voor de familieboom, ofwel de stamboom van een familie. Onze levensboom kettingen zijn dus zeer geschikt om de namen van een familie, gezin of vriendengroep in te laten graveren. Het mooie aan deze stamboom hangers, is dat je er geboortestenen bij kunt selecteren. Zo staat iedere geboortesteen voor een bepaald familielid en geef je meteen wat meer kleur aan de geboortesteen hanger .

Levensboom ketting van goud of zilver

Onze kettingen met levensboom kun je in goud of zilver bestellen. Onze gouden hangers zijn gemaakt van hoge kwaliteit 14 karaat goud. Met een levensboom hanger van goud kun je laten zien hoe belangrijk dit symbool voor je is of hoe belangrijk je je familieleden vindt die je in het levensboom sieraad laat graveren. Naast levensboom sieraden hebben we bij Names4ever ook diverse andere familie sieraden .

Onze zilveren hangers zijn gemaakt van echt 925 Sterling zilver. Een levensboom van zilver is sober, maar modern en past bij vrijwel iedere outfit. Je kunt natuurlijk ook een levensboom hangertje los bestellen en zelf een levensboom armband maken.

Hoge kwaliteit, snel in huis

Onze hangers zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit als de juwelen van je vertrouwde juwelier. Wij garanderen hoge kwaliteit doordat wij de sieraden zelf per stuk maken in ons atelier. Ieder sieraad krijgt dus de aandacht die het verdient! Binnen 5 werkdagen na je bestelling, ontvang je het sieraad al thuis in een charmant, stevig doosje. Bestel je levensboom ketting vandaag nog!