Hartjes hanger graveren.

Wie kent ze niet? De hartjes hanger waar je een tekst in kan laten graveren. Iedereen heeft wel eens voor zijn of haar vriendje of vriendinnetje een hanger gekocht met of zonder hartjes waar je iets in kon laten graveren. Of van die leuke breek hartjes voor hartsvriendinnen om in te graveren, je kent ze wel. Vroeger had je alleen keuze uit de rechthoekige hanger, de ronde hanger of de hartjes hanger om in te graveren. Tegenwoordig is de keuze van hartjes hangers om in te graveren vele malen groter. Zeker als het gaat om de hartjes hanger. Hierin is een grote gevarieerde keuze. Kijk dus snel en bestel! En laat je hartjes ketting graveren bij ons!

Hartjes hanger om in te graveren, een sieraad om trots op te zijn.

Het versieren van je lichaam is al zo oud als de mensheid. Het is natuurlijk de manier om op te vallen. Dit kan met tatoeages, het piercen van bepaalde lichaamsdelen, maar vooral jezelf behangen met schitterende, blinkende sieraden. Dit laatste is waar wij je zeker mee van dienst kunnen zijn. Sieraden zijn dus bedoeld om het lichaam te verfraaien. Heel vroeger waren sieraden een status symbool als teken van macht en rijkdom. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer aan de orde, iedereen kan een mooi sieraad dragen. De hartjes hanger waar we de naam in kunnen graveren is veelal van Sterling zilver. Deze prachtige afgewerkte hanger met hartjes is van een zeer mooie kwaliteit en betaalbaar voor iedereen. Zo kan dus iedereen met de mooie hartjes hanger voor de dag komen. Laat vandaag dus nog je hartjes hanger graveren.

Graveren in je hartjes hanger.

Hou je misschien van bling bling? Dan is de hartjes hanger om in te graveren met zirkonia de beste  keus. De hartjes hanger is met 5 kleuren zirkonia te leveren. Roze, paarse, witte, zwarte en blauwe zirkonia. De hartjes hanger is mooi glad afgewerkt of met een mooi sierrandje. Het graveren van de hartjes hanger wordt met mooie elegante sierletters gedaan. Je kan er voor kiezen om 1 naam in de hartjes hanger te graveren, maar het graveren van 2 namen is ook mogelijk. Dus kijk snel en bestel vandaag nog!

Graveren in zilveren hartjes dieren hanger.

Ook het graveren in de hartjes dieren hanger is mogelijk bij ons. De hartjes hangers waar we een naam in kunnen graveren hebben verschillende afbeeldingen van dieren. Dit varieert van hond tot kat en van olifant tot dolfijn. Je kan natuurlijk de naam van je lievelingsdier in de hartjes hanger laten graveren, maar je kan ook je eigen naam in de hanger laten graveren. Het graveren gebeurt met blokletters. De hartjes dieren hanger is te leveren met een hangoog of met een karabijnhaak. Dit laatste is handig omdat je zo je hartjes hanger, waar we in kunnen graveren,  op elke gewenste plek aan je armband kan hangen en weer kan verhangen. Zilveren hartjes hanger om te graveren in een nieuw jasje! De zilveren hartjes hanger om in te graveren hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Vroeger waren de graveerhangers glad of hadden ze twee hartjes, rechtsonder in de hanger, die waren uitgesneden. Wij hebben veel variatie in deze afbeeldingen rechtsonder in de hartjes hanger. Zo zijn er bijvoorbeeld babyhandjes en voetjes waar je de naam van je pasgeboren baby in kan laten graveren. Maar zo heb je ook sterretjes, een klavertje 4 en natuurlijk de traditionele hartjes om in te graveren. Deze zijn uitermate geschikt om de naam van een geliefde in te laten graveren. De hartjes hanger is uitgevoerd in een glad model, een model met een gestreept of een sierrandje. Als laatste is er ook nog een zilveren hartjes hanger die we helemaal vol graveren met de desbetreffende naam. Dit geeft een zeer speels effect. Dus bestel nu en laat je hartjes hanger vandaag nog graveren