SELECTEER EEN CATEGORIE:

Cadeau voor Vriendin

Mooie sieraden voor Haar

Is ze jarig, heeft ze promotie gemaakt op haar werk, of wil je haar zomaar verrassen? Met een sieraad van Names4ever laat je je vriendin zien hoeveel je om haar geeft. Of jullie nu partners van elkaar zijn of beste vriendinnen, sieraden zijn altijd een goede optie om je liefde te tonen. En bovendien hoef je geen vermogen uit te geven; wij bieden sieraden aan tegen een betaalbare prijs. Uniek, speels en speciaal. Dit gaat zowel over het sieraad zelf als over de gedachte erachter.

Maak het persoonlijk

Maak een ketting, een armband of ring specialer door er een persoonlijk tintje aan toe te voegen. Onze sieraden voor vriendinnen kunnen allemaal gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden. Graveer een mooie tekst, foto of woord op een hanger om jullie huwelijk te herdenken of jullie vriendschap te symboliseren. Hoe cliché het ook klinkt, het is de gedachte en de aandacht die erin zit, die het nog specialer maakt. Het juiste sieraad laat zien dat jij je vriendin door en door kent en begrijpt!

Eigen betekenis

Ieder sieraad heeft zo haar eigen betekenis. Een ketting staat voor een sterke verbinding tussen individuen en een bereidheid deze verbinding nog sterker te maken. Een armband zegt hetzelfde over jou als de gever: voor altijd klaarstaan voor elkaar; zowel in goede als in slechte tijden. Een paar oorbellen verleent niet alleen een stukje magie aan het gezicht, het zegt ook dat de gever een luisterend oor voor je wil zijn. Een ring is een symbool van belofte, een diepe toewijding en een begrip dat de relatie geëerd en serieus wordt genomen.

Iets van jullie

Sieraden die gepersonaliseerd kunnen worden, zijn iets bijzonders. Je vriendin zal in de wolken zijn een gepersonaliseerde ketting, armband of ring van jou te ontvangen. Het zal heel speciaal voor haar voelen iets te hebben dat alleen van jou en haar is. De sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver of 14 karaat goud en worden in ons eigen atelier gemaakt. Dit waarborgt de kwaliteit en uniekheid.

Vanaf het moment dat je bestelt, duurt het 3 tot 5 werkdagen totdat jij je bestelling in huis hebt. Bestel vandaag nog!