NAAMKETTING KINDEREN

Een naamketting is er zijn er niet alleen voor volwassenen en tieners, maar ook voor kinderen. Leuk om een naamketting cadeau te krijgen van bijvoorbeeld opa, oma, vader, moeder, broer, zus, (peet)tante of (peet)oom. Een kinder naamketting is niet alleen een persoonlijk geschenk, maar ook heel erg blijvend. Ze zullen er jarenlang plezier van hebben.

Alle namen en veel soorten letters

Wij maken de kinder naamketting met de gewenste naam of namen speciaal op bestelling! Alle namen zijn leverbaar en er is keus uit heel veel verschillende soorten letters. Je kunt kiezen tussen  een gouden kinder naamketting of zilveren kinder naamketting. Een gouden naamkettingmaken we van 14-karaats goud en voor de zilveren kinder naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de kinder naamketting helemaal compleet, dus met ketting! Een naam ketting van Names4Ever is gewoon het beste wat je kunt krijgen!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat de kinder naamketting ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken de kinder naamketting op bestelling. Bij Names4ever betaal je bovendien géén verzendkosten!

Kinder naamketting,lage prijs voor een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij ook andere kinder sieraden van prima kwaliteit. Een kinder naamketting is mooi afgewerkt en mag gezien worden! Voor meer informatie kunt u bij onze klantenservice terecht. Kijk snel verder en bestel de kinder naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamkettingen! Kijk ook eens naar onze SOS armbanden!