Geboortestenen in het zilver

Wat een razende populaire hanger in het zilver zie je hierboven. Het zijn geboortestenen in een zilveren geboortesieraad. Je weet je sterrenbeeld wél maar, weet jij ook wat de kleur van jouw geboortesteen is? Wat een geweldig idee is dit toch! Jouw geboortestenen schitterend verwerkt in een in het oog springende zilveren geboortesieraad. Onderaan deze pagina kun je kiezen uit diversen geboortestenen. Je kunt de geboortestenen van jou zelf en die van je partner kiezen of de geboortestenen van je kind of kinderen. Ook kun je kiezen voor een andere speciale gebeurtenis. Misschien wil jij een zilveren hanger met de datum van jullie huwelijk in je hanger. Kies dan voor een maandsteen in de kleur van de desbetreffende maand. Onze geboortestenen worden gemaakt met een swarovski kristal in de kleur van jouw geboortesteen of jouw maandsteen. Je zult dus absoluut een in het oog springend sieraad hebben met een oogverblindende, schitterend blinkende geboortesteen of maandsteen!

Geboorte steen in jouw, zijn of haar kleur

Jouw geboortesteen in een zilveren of gouden hanger. Wat een super trendy idee! Jouw naam in een zilveren hanger gegraveerd met een buiten gewoon mooie letter en dan ook nog met jouw eigen geboortesteen erbij. Wat zal jij opvallen met jouw eigen geboortesteen hanger. Ook is het heel romantisch als jij de geboortesteen van je partner om jouw hals draagt met zijn naam erin gegraveerd. Wat zal hij verrast zijn om jou te zien met zijn geboortesteen om. Geef aan ons door welke hanger jij wilt en wij maken voor jou een schitterend mooie hanger met naamgravure en steen naar keuze. Jullie kunnen ook elkaars geboortestenen dragen met bijvoorbeeld ons ying yang teken met elkaars naam met de juiste kleur geboortesteen erin.  Op deze manier zijn jullie voor altijd aan elkaar verbonden. De geboorte steen van je kindje met zijn of haar naam erin is ook erg schattig natuurlijk. Het is een sieraad wat altijd blijft en wat je altijd kunt blijven dragen. Je kunt een mooie vorm, die bij jou past uitkiezen en jouw hanger met geboorte steen heeft dat persoonlijke en unieke tintje wat het net zo schattig maakt. Er is genoeg keuze in onze ruime assortiment geboortestenen van zilver.

Geboorte steen als cadeau

Geboortestenen zijn razend populair in deze tijd! Daarom is het heel leuk om geboortestenen te geven als cadeau aan bijvoorbeeld een pas geworden moeder. Kies de geboortesteen van de geboortemaand uit en laat ons de naam van het kindje weten. Gemaakt met swarovski kristal in de kleur van de geboortesteen krijg jij de buiten gewoon prachtige geboortesteen die jij aan ons hebt gevraagd. Het is ook een schitterend idee wanneer jij zwanger bent om deze geboorte steen te vragen als kraam cadeau voor jezelf. Kies de juiste geboorte steen uit en je hebt een oogverblindende geboorte steen als kraamcadeau! Een geboortesteen in ook heel leuk om te geven wanneer iemand jarig is met zijn/haar naam erin en de juiste geboortesteen. Een pas geworden oma kun je ook heel blij maken met een in het oog springende zilveren hanger naar keuze met de geboortesteen van haar klein kindje of van haar kleinkinderen erin. Er zijn diverse soorten en maten hangers met een grote collectie aan afbeeldingen en vormen. Met veel plezier maken we jouw geboortesteen van zilver helemaal naar jouw wens voor een hele reële prijs! Met een fraaie geboortesteen als cadeau weet je dat je altijd goed zit en dat jij een buiten gewoon kostbaar en persoonlijk cadeau geeft.

De juiste geboortesteen kiezen

Wanneer jij een zilveren hanger wilt met je geboortesteen erin, zal je ook moeten weten welke geboortesteen bij jou hoort. Geef jij een geboortesteen cadeau aan iemand moet je ook zeker weten welke geboortesteen je nodig hebt! Bij iedere maand hoort een eigen geboortesteen let er dus goed op dat je de juiste geboorte steen uitgekozen hebt. Een geboortesteen is weer anders dan een maandsteen of een dag steen. Wij hebben geboortestenen en maandstenen, kijk daarom heel goed naar de juiste geboorte datum voordat je de desbetreffende steen uitkiest. Let ook op de spelling van de naam die wij er met veel plezier voor je in graveren. Voor de keuze van je juiste geboortesteen of maandsteen kun je kijken op de eerste pagina van de geboortestenen en maandstenen. Maak je keuze en een in het oog springende geboortesteen komt zo snel mogelijk jou kant op.Maak jouw geboorte steen of jouw maandsteen helemaal compleet door er nog een zilveren ketting bij te bestellen.