Ring met vingerafdruk

Met een ring met vingerafdruk kun je je geliefde altijd bij je dragen. En dat niet alleen: een ring met vingerafdruk is ook nog eens een van de meest persoonlijke manieren om dit te doen. Doordat elk mens andere vingerafdrukken heeft, is elke vingerafdruk helemaal persoonlijk. Zo heb je altijd echt een stukje van jouw dierbare bij je. En door ervoor te kiezen de vingerafdruk op een ring te dragen, draag je zijn of haar hand elke dag een beetje mee in de jouwe.

Ring met vingerafdruk van zilver of goud

Op onze website vind je een ring met vingerafdruk van zowel zilver als goud. Zo zorgen we ervoor dat dit bijzondere en belangrijke sieraad voor iedereen betaalbaar is, en dat ze erg sterk zijn. Iedere zilveren ring met vingerafdruk wordt bovendien gemaakt van het hoogste gehalte zilver: 925 Sterling. Zo weet je zeker dat je het best mogelijke zilver hebt voor jouw persoonlijke sieraad.

Naast verschillende materialen zijn onze ringen met vingerafdruk ook in verschillende breedtes verkrijgbaar. Zo is er keuze uit een zilveren of stalen ring met vingerafdruk van 4 mm, 6 mm of 8 mm. Op deze manier is er altijd wel een vingerafdruk ring te vinden die bij jouw stijl en smaak past.

Daarnaast zijn al onze vingerafdruk ringen natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten, van 16 mm tot 21.5 mm.

Vingerafdruk ring met tekst

Om je vingerafdruk ring nog persoonlijker te maken, kun je naast een vingerafdruk ook een tekst op je ring laten zetten. Dit kan een naam of woord, maar ook een datum zijn. Zo krijgt elke vingerafdruk nog meer betekenis en draag je jouw dierbare nog dichter bij je.

En liever geen tekst maar alleen een vingerafdruk? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In dat geval kun je het tekstveld bij het bestellen gewoon leeglaten.

Ring met vingerafdruk: hoe werkt het?

Jouw ring met vingerafdruk is heel eenvoudig en veilig te bestellen bij Names4ever.

  1. Maak een geschikte vingerafdruk. Vragen over hoe je het beste een vingerafdruk kunt maken? Lees dan onze blog: Vingerafdruk maken.
  2. Kies je favoriete ring, gewenste tekst en juiste maat, en plaats je bestelling. Stuur daarbij jouw gewenste vingerafdruk mee. Wilt u graag hulp bij het bepalen van uw ringmaat? Lees dan ons artikel ringmaat bepalen.
  3. Wij sturen je per e-mail een voorbeeld van het sieraad toe.
  4. Zodra wij een akkoord ontvangen, gaat de ring echt in productie. Houd je mail dus goed in de gaten! De vingerafdruk en eventuele tekst worden met de grootste zorgvuldigheid en nieuwste technieken in de ring gegraveerd.
  5. Binnen 5 werkdagen kun je je ring in huis ontvangen. Al onze ringen met vingerafdruk worden in een mooi sieradendoosje geleverd.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer vingerafdruk sieraden bij Names4ever

Naast een vingerafdruk ring kun je bij Names4ever ook veel andere andere vingerafdruk sieraden vinden. Zo kunt u bij ons diverse zilveren en gouden vingerafdruk hangers en kettingen vinden. Als hartje, rondje, rechthoek of ovaal – alles is mogelijk. Daarnaast bieden wij veel verschillende gedenksieraden voor je overleden dierbare aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons ashangers en medaillons. Zo vind je altijd een sieraad dat bij jouw persoonlijke wensen past en jouw manier om je geliefde te herdenken.