Bedelarmband

Bedelarmband

Een bedelarmband is de tijdloze must have! Door de jaren heen is de armband met bedels een geliefd sieraad gebleken. Omdat je zelf kan kiezen welke bedels jij aan je bedelarmband gaat hangen is dit sieraad heel erg persoonlijk. Geen enkele armband met bedeltjes is het zelfde!
Wie vroeger de bedelarmband wilde bekijken (om te zien wat er allemaal aanhing) moest een nieuwe bedel kopen of de belofte doen om er één te kopen. Je kan wel zeggen dat iedereen voor het kijken moest betalen. Zo kreeg je een armband vol met bedels van verschillende mensen.

Elke bedel staat voor een herinnering of een persoon die je als draagster niet snel vergeet. Je weet altijd van wie je de bedeltjes ooit hebt ontvangen. Een mooier sieraad bestaat er toch niet?

Tegenwoordig is de bedel armband eigenlijk een unieke armband met jouw verhaal eraan! Denk aan de geboorte van je kinderen, je hobby’s, je geliefde of andere speciale momenten in je leven. Wat dacht je van een bedelarmband met kinderkopjes van al jouw kinderen of kleinkinderen?
Bij elke geboorte weer een mooi kinderkopje erbij. Of begin een verzameling bedeltjes van jouw favoriete dieren om aan jouw bedeltjes armband te hangen! De bedelarmband kan je ook leuk gebruiken als herinnering aan al die leuke vakanties die je gehad hebt! Spaar uit elk land of plek een bedel en versier je bedeltjes armband! Heb jij nog geen bedelarmband? Waar wacht je nog op? Begin nu jouw verhaal te sparen aan een van onze armbanden.

Bedelarmband is een ideaal cadeau!

Een bedelarmband is bij elke gelegenheid te dragen! Voor iedereen is een bedelarmband leuk! Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Je kan beginnen met een bedelarmband en daarna bedel voor bedel gaan sparen. Leuk om bij elke gelegenheid een bedel te geven of te krijgen! Verwen je vriendin met een persoonlijke armband!

Zilveren armband of kleurtjes voor jou bedeltjes

We hebben traditionele zilveren bedel armbanden. Al onze armbanden zijn gemaakt van Sterling zilver. De zilveren bedelarmband is in verschillende soorten schakels te krijgen. Heb je liever een subtiel armbandje of wil je juist laten zien dat je wat om je pols draagt? Fijne of grove schakels? Wij hebben het allemaal! Kijk dus snel naar de keuze die wij jou te bieden hebben! Houd je meer van kleur dan zijn onze cats eye armbanden misschien iets voor jou! Deze bedelarmband is in verschillende kleuren te bestellen. En voor zo'n leuke prijs dat het leuk is om meerdere te bestellen om af te wisselen. Zo heb je voor elke gelegenheid een andere armband waar je de bedeltjes aan kan hangen! Bij elke outfit een bijpassende kleur!

Armband en bedels

Wij verkopen niet alleen bedel armbanden maar ook hebben wij het grootste assortiment aan mooie bedels. Voor een bedeltje met je favoriete (huis)-dier hebben wij onze dieren bedeltjes met naam. Voor bij de geboorte van je zoon of dochter hebben we mooie baby bedeltjes. Natuurlijk is het ideaal om als kraamcadeau te geven! Of familie hangers met de namen van het hele gezin! Al onze bedels zijn gemaakt van Sterling zilver en voorzien van mooie symbolen. Tevens is er nog de keuze om bijvoorbeeld jou naam in de bedel te graveren. Zoek jouw bedelarmband uit en kijk snel verder op onze site.

Snelle verzending zonder verzendkosten

Nadat jij jouw armband heb uitgezocht en misschien ook een paar mooie bedeltjes erbij hebt gevonden gaan wij voor jou aan het werk in ons atelier. Wij werken jouw armband met zorg af. Jouw sieraad verlaat binnen vier werkdagen ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je ontvangt je bedelarmband dan enkele dagen late