Sterrenbeeld bedels

Een zilveren sterrenbeeld bedel met tekens en symbolen uit de astrologie mag aan jouw armband zeker niet ontbreken! Je sterrenbeeld draag je natuurlijk aan je naamhanger van Names4ever. Je sterrenbeeld beelden we op je persoonlijke bedel af als symbool. Daarbij graveren we je naam in het zilveren of gouden sterrenbeeld bedeltje. Met een handige karabijnhaak bevestig je jouw persoonlijke sterrenbeeld gemakkelijk aan een armband die je al hebt, of aan een armband die je erbij bestelt. Zo draag je je persoonlijke sterrenbeeld altijd bij je als uniek sieraad. Bestel je zilveren sterrenbeeld bedel vandaag nog!

Sterrenbeeld bedeltje met of zonder armband

Je bevestigt het sterrenbeeld bedeltje heel gemakkelijk aan je armband. Door de karabijnhaak past de zilveren sterrenbeeld bedel aan verschillende armbanden en kun je ze gemakkelijk verwisselen. Om je sterrenbeeld bedel compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende armband bestellen. Je kunt kiezen voor een jassaron armband met een lengte van 19 centimeter, een parelarmband, een armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we een armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Draag een sterrenbeeld bedel met jouw sterrenbeeld en naam

Het sterrenbeeld, oftewel dierenriem, bestaat uit twaalf sterrenbeelden. Dit zijn de ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen. Welk sterrenbeeld teken bij jou hoort is afhankelijk van je geboortedatum. Daarom is de sterrenbeeld bedel van zilver of goud het ultieme persoonlijke sieraad. Zeker als je ook je naam in een bedel laat graveren. De ronde gouden sterrenbeeld bedels zijn vervaardigd uit 14 karaats goud en hebben een diameter van ongeveer 14 millimeter. Elke gouden bedel heeft een karabijnhaak, waarmee je hem gemakkelijk aan je gouden armband of ketting gevestigd.

Het gouden sterrenbeeld bedeltje: een persoonlijk sieraad

De sterrenbeeld bedel van goud is het ideale accessoire als je graag opvalt met een persoonlijk sieraad van goud. De tekens uit het sterrenbeeld, worden vaak verwerkt in sieraden van goud. Het sterrenbeeld bestaat uit twaalf sterrenbeelden, die elk met een eigen symbool worden afgebeeld. Bovendien kan elke gouden sterrenbeeld bedel worden voorzien van een gravure. Laat je naam er in graveren, of draag gouden sterrenbeeld bedeltjes met de namen van je kinderen. Er zijn veel mogelijkheden met de sterrenbeeld bedels van goud. Je kunt deze gouden accessoires natuurlijk voor jezelf kopen. Maar ook als cadeau zijn ze erg leuk. Laat je inspireren door de mooie gouden sterrenbeeld bedels in deze webwinkel. Draag het bedeltje met jouw naam en sterrenbeeld bijvoorbeeld aan een gouden armband of aan een ketting van goud. Elk gouden sterrenbeeld sieraad in onze webwinkel is van hoge kwaliteit goud en is met oog voor detail afgewerkt. De hangers van goud hebben een prachtige glans en een luxe uitstraling die lang behouden blijft. Van deze hangers van goud heb je jarenlang plezier.

Ook sterrenbeeld hangers

Wij hebben ook sterrenbeeld hangers met tekens en symbolen uit de astrologie! Niet alleen hangertjes met het sterrenbeeld teken, maar ook een hanger met jouw persoonlijke chinees sterrenbeeld. Je kunt de hanger met symbool uit de dierenriem of sterrenbeeld of met jouw chinees sterrenbeeld aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. Kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Een sterrenbeeld bedel van Names4Ever is vergelijkbaar met sterrenbeeld bedels van de juwelier.

Onze sieraden zoals de bedels met sterrenbeeld en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever bestel je gemakkelijk online en doet absoluut niet onder voor een sieraad van de juwelier. Dus zonder de deur uit te gaan, ben je toch even langs de juwelier geweest! Sieraden met een optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Wij hebben niet meer dan vier werkdagen nodig om je bestelling te verwerken en de persoonlijke sterrenbeeld bedeltjes te maken. Binnen deze vier werkdagen verlaat je sterrenbeeld hanger ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor een zilveren sterrenbeeld bedel van super kwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren sterrenbeeld vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever.