Zilveren ketting met hartje

Een zilveren ketting met hartje bestel je voordelig, gemakkelijk en snel bij Names4ever. We hebben een enorme keuze uit zilveren kettingen met hartjes.

Soorten zilveren kettingen met hartjes hangers

Bij Names4ever selecteer je simpelweg eerst de hartjes hanger die je wilt. Vervolgens kun je bij het product de zilveren ketting selecteren. Zo kun je kiezen uit een kinder ketting (38-42cm), bolletjes ketting, gourmet ketting, jasseron ketting of een Venetiaanse ketting. We hebben een enorme collectie aan hartjes hangers. Kun je op deze pagina niet de zilveren ketting met hartje vinden die je zoekt? Neem dan contact op met de klantenservice en stuur ons een verzoek! We maken de hartjes hangers per stuk zelf in ons eigen atelier. Op deze pagina hebben we onder andere de volgende zilveren kettingen:

  • Met hartje en naam
  • Met meerdere hartjes en namen
  • Met hartje in twee delen en drie delen
  • Met hartje en zirkonia
  • Met hartje en vingerafdruk
  • Met hartje en foto gravering

Zilveren ketting met hartje en naam

Als je een ketting met hartje en naam draagt laat je zien dat je enorm veel om iemand geeft en diegene voor altijd in je hart en herinnering zal zijn. Met een zilveren hartjes ketting met naam creëer je dus een tastbare herinnering aan een dierbare! De meest kleine en verfijnde zilveren kettingen met hartje en naam zijn het meest populair in onze webshop. Zoals deze zilveren graveerplaatjes. Deze subtiele zilveren hartjes kettingen zijn elegant, minimalistisch, maar toch erg betekenisvol!

Ben je op zoek naar een zilveren ketting met hartje en naam van een dier? Hier hebben we speciale dierenhangers voor. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je huisdier in een hartjeshanger naast een vormpje van een hond, kat of paard laten graveren. Ook een bar ketting en naamketting met een hartje erop kun je op deze pagina terugvinden. Wiens naam zou jij in een zilveren ketting met hartje graveren?

Zilveren ketting met meerdere hartjes en namen

Ben je op zoek naar een zilveren ketting met meerdere hartjes en namen? Ook daar hebben we een ruime keuze in. Zo hebben we een ketting met twee hartjes en drie hartjes waar je de namen van je dierbaren in kunt laten graveren. Deze zilveren hartje kettingen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om de namen en geboortedata van je kinderen in te laten graveren. Je kunt ook kiezen voor een zilveren hartjes ketting met geboortestenen. Per naam van je kind selecteer je dan de geboortesteen van de maand waarop hij of zij geboren is. Dit maakt je hartjes ketting nóg mooier en geeft het nóg meer betekenis!

Zilveren hartjesketting in twee of drie delen

Ben je op zoek naar een vriendschapsketting of een echte liefdes ketting? Names4ever heeft ook halve hartjeskettingen in de collectie! Een halve hartjes ketting van zilver kun je natuurlijk laten graveren met de naam van je geliefde of BFF! Zelfs als jullie ver van elkaar vandaan zijn, kun je laten zien dat je hart niet compleet is zonder de ander! Zo heb je ook altijd een herinnering aan jouw dierbare dichtbij je! Naast de halve hartjes ketting van zilver hebben we ook een hartjes ketting die je in drie delen kunt opsplitsen. Deze is erg geschikt voor drie beste vrienden, maar natuurlijk ook voor moeders met één of twee kinderen. Dan kun je bijvoorbeeld de naam van je zoon, dochter en/of partner in de ketting laten graveren.

Ketting met hartje van zilver en zirkonia

Wil je echt de schattigste zilveren ketting met hartje die er bestaat? Dan raden wij je aan om de hartjesketting met zirkonia eens te bekijken. Bij deze hartjes hanger zit een snoezig zirkonia steentje die je in maar liefst 6 kleuren kunt krijgen. Roze is bijvoorbeeld leuk voor een meisje en blauw voor een jongen. Natuurlijk kun je ook hier 1 of 2 namen in laten graveren. Als je dus een schattige zilveren ketting voor dames met een hartje zoekt, dan ben je bij Names4ever aan het goede adres!

Binnen 5 werkdagen in huis!

Onze kettingen met hartjes op deze pagina zijn gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit betekent dat we met de beste legering van 92,5% zilver werken. Hartjeskettingen van puur zilver worden zelden gemaakt omdat zij te gemakkelijk buigen en snel beschadigd raken. Bij de legering van 925 Sterling zilver wordt koper toegevoegd om de ketting met hartje van zilver steviger te maken. Bij Names4ever ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit zilveren hartjes kettingen! Natuurlijk kun je bij ons ook een gouden ketting met hartje bestellen.

Binnen 5 werkdagen heb jij je ketting al in huis! Bestel nu jouw gepersonaliseerde zilveren ketting met hartje en draag voor altijd een dierbare met je mee!