Unieke en persoonlijke geboortesteen kettingen bij Names4ever

Voor welke situatie het dan ook is bedoeld - de geboortesteen kettingen van Names4ever zijn dé gift voor zeer uiteenlopende gevallen. Wil jij iemand verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Of wil je gewoon jezelf verwennen met een prachtig, persoonlijk sieraad? Meer informatie over onze geboortesteen kettingen van de allerbeste kwaliteit? Lees dan snel verder!

Een geboortesteen ketting - wáárom?

Geboortesteen kettingen zijn uiterst populair en het is eenvoudig om te zien waarom. Zoals hierboven geïllustreerd komen deze sieraden in veel verschillende situaties van pas, variërend van kraambezoeken tot het jezelf gunnen van een persoonlijk presentje. De geboortesteen kettingen zijn bovendien aan verschillende soorten colliers te dragen.

Welke soorten geboortesteen kettingen zijn er?

Ben jij op zoek naar zo'n geboortesteen ketting? Dan heeft Names4Ever drie fantastische, originele ideeën voor je.

Bij ons bestel je namelijk eenvoudig een van de volgende varianten:

 • De stamboom geboortesteen ketting
 • De geboortesteen in een hartjes ketting
 • De rechthoekige geboortesteen met ketting

De stamboom geboortesteen ketting
Elke stamboom wordt voorzien van gravure met de door jou gewenste naam of namen in combinatie met de juiste geboortesteen. Doe je deze geboortesteen ketting cadeau aan jezelf? Dan draag je je naasten voor eeuwig met je mee!

De geboortesteen in een hartjes ketting
Hartjes kettingen zijn helemaal hip op het moment en trekken de aandacht van veel verschillende mensen. We hebben de geboortesteen in een hartjes ketting in vele varianten. Je ontvangt de ketting altijd gegraveerd met naam en met de door jou gekozen geboortesteen. En we hebben ze allemaal in huis!

De rechthoekige geboortesteen met ketting
Wil je iets dat nóg unieker is? Kijk dan eens naar de rechthoekige geboortesteen met ketting. In deze ketting is het mooi als er meerdere namen staan met een geboortesteen. Wees uiterst origineel en ga voor ons spectaculaire aanbod rechthoekige geboortestenen met ketting!
Vanzelfsprekend beschikken we over geboortestenen voor alle maanden - van januari tot december. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar jouw geboortesteen maanden: deze behoren standaard tot ons spectaculaire aanbod!

Verschillende geboortestenen

Names4ever's collectie geboortesteen kettingen houdt natuurlijk niet op bij deze drie soorten. De verschillende kettingen zijn namelijk ook uitbreidbaar met diverse steensoorten. Zo heb je altijd een persoonlijke geboortesteen ketting die bij jouw exacte wensen en voorkeuren past. In onze collectie stenen vind je onder meer:

 • Geboortesteen januari: granaat
 • Geboortesteen februari: amethist
 • Geboortesteen maart: aquamarijn
 • Geboortesteen april: diamant
 • Geboortesteen mei: smaragd
 • Geboortesteen juni: lichte amethist
 • Geboortesteen juli: robijn
 • Geboortesteen augustus: peridot
 • Geboortesteen september: saffier
 • Geboortesteen oktober: rozenkwarts
 • Geboortesteen november: geel topaas
 • Geboortesteen december: blauw topaas

Daarnaast maken we het je makkelijk: we beschikken over een mooi aanbod colliers die passen bij jouw geboortesteen ketting. Ook hebben we verschillende maten voor kinderen!

Ik wil ook een geboortesteen ketting - wat nu?

Geïnteresseerd in een van onze producten? Bestel vandaag nog jouw persoonlijke ketting bij Names4ever, dé specialist in het produceren van op maat gemaakte sieraden. De prijzen zijn bijzonder laag en de kwaliteit juist bijzonder hoog. En je bestelt alles gemakkelijk én veilig online!
Over Names4ever
Names4ever is een jonge onderneming met desondanks véél ervaring in het juwelierswerk. We maken en leveren precies de ketting die jij als klant wil hebben. De geboortesteen kettingen zijn een voorbeeld uit onze ruime collectie, die verder bestaat uit onder anderen naamkettingen, familiesieraden, graveerplaatjes en nog veel meer. Kijk verder op de website en doe inspiratie op. En vergeet niet - Names4ever is dé specialist voor het maken van unieke sieraden zoals de geboortesteen ketting. Wij leveren tegenover een bijzonder lage prijs dezelfde kwaliteit als de juwelier!