Sterrenbeeld hanger met jouw eigen naam

Een hanger met je eigen sterrenbeeld is al iets speciaals, maar het kan nog specialer worden gemaakt door je eigen naam erop te laten graveren! Omdat er ruimte is voor 40 tekens, is bijna naam, datum of zelfs korte tekst mogelijk. Dus er is voor elk wat wils. We hebben niet alleen hangers met een sterrenbeeld erop, maar ook hangers met dieren op. Of misschien wil je een hanger met jouw eigen foto erop? Wat het ook is, Names4ever is gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden, dus alles wat je op deze website vindt, kan worden gepersonaliseerd met een naam, een foto, een datum of zelfs een vingerafdruk!

Horoscoop hanger

Een horoscoop hanger, weer helemaal trendy en eigentijds! De horoscoop hangers voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Op de zilveren hangers zijn de sterrenbeelden weergegeven als tekens van de dierenriem of zodiak (zodiac). Names4ever maakt de mooie zilveren rechthoekige horoscoop hangers ook nog eens heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. Een mooie manier om je horoscoop bij je te dragen. Bestel ook een hanger van jouw sterrenbeeld, naam en geboortedatum, natuurlijk bij Names4ever. Draag je liever een gouden hanger? Kijk dan eens bij onze collectie gouden horoscoop hangers!

Een horoscoop hanger, leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder of vader, vriend of vriendin, dochter of zoon? Dan is de rechthoekige horoscoop hanger met dierenriemteken, naam en geboortedatum het ideale cadeau! De zilveren horoscoop hangers zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een sieraad van Names4ever.

Horoscoop hanger, met of zonder ketting

Je bevestigt de horoscoop hanger heel gemakkelijk aan de ketting die je al hebt. Om je cadeau compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende ketting bij je hanger bestellen.

Ook hangers met astrologie sterrenbeeld en Chinees sterrenbeeld

Je kunt bij Names4ever ook terecht voor ronde hangers met jouw sterrenbeeld uit de horoscoop. Ook in deze horoscoop hangers graveert Names4ever jouw naam en geboortedatum. Een andere populaire hanger is de hanger met chinees sterrenbeeld. Helemaal trendy! Deze hangers van Names4ever kun je aan je bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen, want kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Dierenriem hangers

Wie kent ze niet, de zilveren dierenriem hangers. En weer helemaal trendy, voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Names4ever maakt de mooie zilveren dierenriem hangers heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. De manier om je met je mee te dragen. Bestel ook een zilveren dierenriem hanger met jouw naam en geboortedatum, natuurlijk bij Names4ever. Draag je liever goud? Bekijk dan onze collectie gouden dierenriem hangers!

Chinees Sterrenbeeld

Trendy en eigentijds, dat zijn de sterrenbeeld hangers met Chinese tekens. De zilveren hangers met Chinees sterrenbeeld zijn een bijzondere manier om je horoscoop bij je te dragen. Het symbool van het chinees sterrenbeeld zien we al langer terug op hangers en bedels. Helemaal van nu is om een zilveren hanger te dragen met je Chinese sterrenbeeld. Names4ever graveert daarnaast ook je naam in de rechthoekige hanger met Chinees sterrenbeeld. Een bijzonder sieraad voor mannen en vrouwen.

Ook hangers met Chinese astrologie

Je kunt bij Names4ever ook terecht voor hangers met tekens en symbolen van de chinese astrologie! Deze hangers met teken uit de chinese astrologie hebben een rechthoekige vorm. Names4ever graveert er speciaal voor jou je naam in. Een ander Chinees sterrenbeeld met naam en geboortedatum is het ronde Chinese sterrenbeeld. De afbeelding op deze hangers zijn de symbolen die we kennen uit de horoscoop. Deze zilveren Chinese sterrenbeeld hangers van Names4ever kun je aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. We leveren fraaie zilveren colliers in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter. Want kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Welk Chinees Sterrenbeeld heb ik?

In de Chinese astrologie zien ze het teken uit de Chinese dierenriem als het belangrijkste element. In vergelijk tot de westerse dierenriem is het gebruik vergelijkbaar. Wij kennen maandelijkse sterrenbeelden maar het Chinese sterrenbeeld teken wijzigt per jaar. Met de viering van het Chinees nieuwjaar wijzigt het teken. Afhankelijk van de stand van de maan valt de jaarwisseling in Januari of Februari. Wilt u weten welk Chinees sterrenbeeld u heeft dan kunt u dat hier berekenen.

Een sieraad van Names4ever is van juwelierskwaliteit

Onze sieraden zoals de hangers en bedels met sterrenbeelden en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Sieraden van Names4ever hebben de kwaliteit van een juwelierssieraad. Sieraden van optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen is je hanger met horoscoop, naam en datum klaar en verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor zilveren sterrenbeeld hangers van super kwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sterrenbeeld hangers van hoge kwaliteit, de kwaliteit is even hoog als de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze horoscoop sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren sterrenbeeld hanger vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in persoonlijke sieraden!