Sieraden ontwerpen

Zelf sieraden ontwerpen is iets wat veel mensen graag willen doen. Deze trend sluit aan bij de trend van personalisatie. Je eigen ketting ontwerpen is zeer persoonlijk en tevens leuk om te doen. Heb je bijvoorbeeld een mooi idee of op internet iets gezien dat wij niet hebben? Ga dan nu je eigen sieraden ontwerpen en laat ze bij ons maken.

Wij hebben dan ook verschillende mogelijkheden om een ontwerp van je eigen sieraad te realiseren.

Zo kun je bijvoorbeeld een ketting ontwerpen met bijvoorbeeld jouw eigen tekst ofwel handschrift, een hanger met een door jou ontworpen logo, een gepersonaliseerde manchetknoop, een ketting met Arabische tekens of een combinatie van twee bestaande producten. Er is veel mogelijk en wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

We hebben ook een blog geschreven over het onderwerp sieraden ontwerpen. Nieuwsgierig naar dit blog? Lees ‘m hier!

Sieraden ontwerpen online

Omdat je de ontwerper bent van je eigen sieraad wordt het resultaat nog persoonlijker en unieker. Wie wil dat nu niet? Bij Names4ever kun je je eigen ontworpen sieraad laten realiseren. Het enige wat jij moet doen is het hierop volgende stappenplan goed nalopen.

Stappenplan sieraden ontwerpen

  1. Kies één van de bovenstaande producten uit: hanger, naamketting, armband, etc.
  2. Upload vervolgens een schets, foto of voorbeeld van hetgeen jij wilt. Zorg ervoor dat dit een .jpg, .jpeg, .pdf of .eps bestand is.
  3. Geef je gewenste afmetingen aan.
  4. Geef aan of je er een ketting bij wilt of niet.
  5. Leg het product in je winkelmandje en rond je bestelling af.

Zelf sieraden ontwerpen: wat kan je van ons verwachten?

  1. Na ontvangst van bovenstaande gegevens ontvang je binnen twee werkdagen een ontwerp van ons van jouw eigen sieraad.
  2. Wil je een wijziging aanbrengen? Dat kan natuurlijk altijd!
  3. Als jij akkoord bent gegaan, gaan wij aan de slag met jouw sieraad. Vanaf dit moment duurt het 3-5 werkdagen alvorens jij je zelf ontworpen sieraad in huis hebt.
  4. Je ontvangt jouw eigen sieraad in een mooi sieradendoosje.

Sieraden ontwerpen: voorbeelden

Ben je nieuwsgierig naar wat er zoal mogelijk is op gebied van sieraden ontwerpen online bij ons? Bekijk dan eens de foto's hieronder. Stuk voor stuk voorbeelden van zelf ontworpen sieraden welke hier in ons eigen atelier zijn gemaakt.

Wil je een sieraad laten maken waarop iets in jouw eigen handschrift staat of in het handschrift van een dierbare? Bekijk dan eens onze sieraden met eigen tekst.