handschrift hangers

Zilveren of gouden hanger met eigen tekst

"Life is too short to wear boring jewelry"

Een quote die precies zegt waar het op staat. Onze zilveren en gouden sieraden waar een eigen tekst op kan, zijn alles behalve saai. Heb je een speciale zin die veel voor je betekent of een mooie quote? Of misschien wel een woord dat alles zegt voor jou? Of wil je aan iemand een hanger geven waar "Ik hou van jou" op staat? Het kan allemaal met onze zilveren hangers met eigen tekst.

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk zilveren of gouden hanger kijk dan snel op deze pagina vol met hangers waar je je eigen tekst op kunt laten graveren. Met deze persoonlijke sieraden zul je zeker het mooiste cadeau geven! Een verjaardag, huwelijk, jubileum of speciale gelegenheid? Je vindt hier de meeste unieke hangers met jouw eigen tekst. Verras je vriend, vriendin, moeder of dochter met een stijlvolle ketting met jouw eigen gegraveerde tekst.

Hanger met je eigen handschrift

Wat ook zo uniek is aan de zilveren hangers met je eigen tekst, is dat je eigen handschrift - of misschien wel het handschrift van je oma of opa - behouden blijft. Je kan namelijk tijdens je bestelling een bestand uploaden waarop deze tekst te zien is. Wij gebruiken dit bestand vervolgens om jouw persoonlijke hanger te vervaardigen. Op die manier ontvang jij een zilveren hanger waarop precies hetzelfde handschrift en dezelfde tekst is gegraveerd zoals jij aangeleverd hebt. Kan het nog persoonlijker?

Hanger met eigen tekst bestellen

Hoe werkt het nu precies als je een zilveren hanger met eigen tekst bij ons bestellen wilt? Niets moeilijks aan! Ten eerste kies je één van onze hangers; we hebben zowel ronde hangers als hartvormige, rechthoekige en ovale. Genoeg keuze dus. Vervolgens upload je het bestand met jouw eigen tekst. Vergeet bovendien niet om een bijpassende ketting te bestellen, zodat de hanger direct gedragen kan worden.

Kwaliteit en luxe

De zilveren hangers met eigen tekst worden gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver. De gouden hangers maken wij van 14 karaat goud. Dit zorgt voor een lange levensduur en mooie uitstraling. De hangers hebben diverse afmetingen; de afzonderlijke afmetingen staan aangegeven bij het product zelf. De dikte van de hangers is altijd 0,7 mm. Uw zilveren sieraad met eigen tekst wordt verzonden in een mooi sieradendoosje, zodat uw geschenk altijd klaar staat om te geven en te verrassen.