Gepersonaliseerde zegelringen

Zegelringen zijn momenteel erg populair en een echte blikvanger. De details die veel zegelringen hebben voegen een prachtige touch toe aan elke outfit. Ze zijn heel individueel en een geweldig persoonlijk sieraad voor iedereen! Door hun grootte en vorm zijn het opvallende ringen waarmee je een statement maakt.

Zegelringen - Een klassieker wordt een modetrend

Zegelringen hebben dat speciale iets dat ze uniek en misschien zelfs mysterieus maakt. Vroeger diende het graveren van zegelringen ter bezegeling van brieven. Een zegelring werd gegraveerd met een familiewapen en de drager kon deze dan als het ware als stempel gebruiken. Inmiddels is een oude traditie een echte trend geworden. In deze tijd, maar ook vroeger.Misschien herinner je je de gouden zegelring van je opa nog wel en is het een mooi erfstuk binnen je familie dat van vader op zoon overgaat. Zegelringen hebben zo een uniek en persoonlijk verhaal. Wil je meer weten over de geschiedenis van zegelringen? Lees dan hier verder.

Zegelringen in verschillende materialen en modellen

Onze gepersonaliseerde zegelringen collectie is zeer uitgebreid en individueel, dus geschikt voor iedereen. Wij maken zegelringen voor heren en dames, want het is een tijdloos sieraad voor iedereen. Al onze zegelringen zijn verkrijgbaar in echt goud en 925 sterling zilver. Onze gouden zegelringen zijn gemaakt van 14-karaat goud en zijn perfect voor wie kwaliteit op prijs stelt.

Onze modellen:

 • Ronde zegelring
 • Ovale zegelring
 • Hartvormige zegelring
 • Disc zegelring

 • Alle modellen kunnen worden besteld in de maten 16 - 19 mm. Onze zegelringen zijn allemaal hoogglans gepolijst en kunnen met elk ontwerp gegraveerd worden.

  Onze gravures:

 • zegelring met initialen
 • zegelring met naam
 • zegelring met familiewapen
 • zegelring met vingerafdruk
 • zegelring met sterrenbeeld/ horoscoop

 • Voor wie geen gravure wenst maar de blanco zegelring toch wil dragen, kan hij uiteraard ook zonder gravure worden besteld. Wij maken ook graag een zegelring met jouw eigen ontworpen gravure. Jouw zelfontworpen zegelring vertelt een persoonlijk verhaal dat je met trots kan dragen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

  Hoe combineer ik een zegelring?

  Het is niet alleen de betekenis die een zegelring bijzonder maakt, maar ook de vorm en de grootte. Zegelringen worden vaak in combinatie met andere ringen gedragen en maken jouw outfit nog persoonlijker. Draag de zegelring aan je middelvinger, dan kan je gewone ringen combineren aan je wijs- of ringvinger. Mix en match hier met goud en zilver naargelang je stemming. Mannen dragen een zegelring ook graag aan hun pink- of wijsvinger.

  Bestel gepersonaliseerde zegelringen online bij Names4ever

  Bij Names4ever kan je gemakkelijk een mooie zegelring met gravure bestellen die bij elke outfit past en u net dat ietsje meer geeft. Je vindt bij ons al een gepersonaliseerde zegelring vanaf €69,95. Als je bij ons een zegelring bestelt, wordt deze binnen 7 werkdagen geleverd. Twijfel je nog over de ringmaat? Lees dan onze blogpost waarin wordt uitgelegd hoe je het beste de juiste maat kunt bepalen. Als je vragen hebt over onze gepersonaliseerde zegelringen, staan wij je graag te woord via tel.: 078 61 86 171 of e-mail: info@names4ever.nl.