hangers sport

Trendy sportsieraden voor jou

Deze sportsieraden zijn echt iets voor jou. Er zijn diverse soorten afbeeldingen van verschillende soorten sporten, in deze sportsieraden. Kies jouw favorieten sport uit en laat deze door ons graveren. Je kunt in deze sportsieraden je naam laten graveren en jouw gewenste club. Wij maken razend populaire trendy sportsieraden met een unieke rijke uitstraling. Ben jij zo gefascineerd van jouw sport? Dan hoort één van deze sportsieraden daar absoluut bij. Geef aan ons jouw gewenste namen door, die wij erin mogen graveren en wij gaan aan de slag om voor jou een in het oog springend sportsieraad te maken. Met onze ruime aanbod sportsieraden laten wij zien dat onze collectie zeer uitgebreid is en buiten gewoon, elegant en modieus.  Misschien ben jij wel het sportieve persoon die dat wilt uiten, door één van deze sportsieraden te dragen met jouw grote liefde in je leven, namelijk jouw sport. Omdat deze sportsieraden zo trendy zijn, zijn ze razend populair. Er is zo veel keuze in onze trendy sportsieraden, dat er voor iedereen wel iets kostbaars bij is. Zowel voor jong als voor oud hebben wij de mooiste collectie sportsieraden. Of je nu van wandelen houd, van zwemmen, van voetballen, van paardrijden of van ijshockey, wij hebben het allemaal. Maak dus snel jouw keuze uit onze smaakvolle collectie sportsieraden!  

Sportsieraden in zilver of in het goud

Al onze sportsieraden van zilver of goud kunnen wij voorzien met een naamgravure van jouw keuze. Het is toch buiten gewoon leuk om het sportsieraad van jouw keuze te laten graveren met jouw naam erin en dan ook nog de naam van jouw vereniging of club. Op deze manier heb jij jouw eigen unieke sportsieraad met een eigen persoonlijk tintje eraan. Jij kunt jouw passie altijd bij je dragen met één van onze sportsieraden in het goud of in het zilver met daarin de gravure van jouw naam met je club. Het is natuurlijk ook leuk om één van onze sportsieraden cadeau te geven aan een dierbaren die helemaal idolaat is van zijn of haar sport. Laat haar of zijn naam er door ons graveren en je hebt een schitterend cadeau om te geven. Het zal een verrassend cadeau zijn voor een verjaardag, het sinterklaas feest, als kerst cadeautje  of misschien wel een prachtig cadeau voor een geslaagde van school of van een rijbewijs. Iedere fanatieke sporter kun je blij maken met één van onze gegraveerde zilveren of gouden sportsieraden.

Sportsieraad van goud

Hier vind jij jouw sportsieraad van goud! Het maakt niet uit welke sport jij uitoefent, wellicht staat jouw sportsieraad van goud hier zeker wel bij. Er bestaan zoveel sporten en dus hebben wij ook heel veel verschillende soorten gouden hangers die jij kan dragen als jouw sportsieraad. Een sportsieraad bij ons wordt gemaakt van 14 karaats goud en heeft een dikte van 0,4 mm. Een prachtig gouden sportsieraad dat altijd zijn waarde zal blijven behouden. Een sportsieraad zal altijd iets blijvends zijn, zelfs als jij deze sport niet meer zal uitoefenen. Dan nog zal dit sportsieraad jou een mooie herinnering geven aan jouw glorie tijd van vroeger.

Sporthanger zilver

Heb jij al een paarden sporthanger, een voetbal sporthanger, turn sporthanger of hockey sporthanger? Laat jij al zien wat jouw favoriete sport en sportclub is? Dat is nu heel eenvoudig te regelen met een uniek zilveren sporthanger van Names4ever! Echte sporters of sportfans móeten een zilveren sporthanger van Names4ever hebben. Op onze zilveren sporthanger staat namelijk niet alleen een sportafbeelding, we zetten er ook jouw naam en jouw sportclub op! Daarmee heb jij je unieke, persoonlijke sporthanger. Heb je liever een sporthanger zonder sportclub? Ook dat kan! Dan plaatsen we alleen je naam op het sporthanger. Een sporthanger is leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven! Wat een schitterend, uniek en persoonlijk cadeau heb jij dan bij je om te geven. Let er wel op dat je de juiste namen aan ons doorgeeft, zodat wij deze op een hele sportieve er voor jou in kunnen zetten. Dus ken je of ben je een echte sportvrouw of sportman? Bestel dan vandaag nog bij ons je favoriete sporthanger! 

Vergeet niet de bijpassende ketting te bestellen

Passend bij een sportsieraad kun je bij ons een mooie ketting aanschaffen. Met onze zilveren ketting hebben we in de loop der jaren al heel wat mensen een groot plezier mee hebben gedaan. De kettingen verkopen we in verschillende varianten. De kortste is 38-42 cm en de langere variant heeft een lengte van 45-50 cm. onze kettingen hebben een extra oogje waardoor je de ketting op twee lengtes kunt dragen. Vergeet niet om de ketting mee te bestellen!

Sportsieraden als teambuilding.

Sportsieraden kunnen ook heel goed als team gekocht en gedragen worden natuurlijk. Wat een teambuilding is het als jullie allemaal dezelfde sportsieraden dragen van zilver of goud. Ieder met zijn of haar eigen naam en allemaal met dezelfde verenigingsnaam erin gegraveerd door ons. Dat is pas een eenheid als team. Dan is het alleen nog de vraag of het zilveren of gouden sportsieraden worden. Je kunt ook als supporters vereniging de sportsieraden dragen. Jullie als supporters staan samen achter jullie club en laten dit graag zien door middel van de sportsieraden in het zilver of in het goud. Allemaal dezelfde clubnaam en individueel je eigen naam. Laat zien dat je trots bent op jouw club met deze sportsieraden!