NAAMKETTING GOUD

Wij maken onze gouden naamkettingen van 14 karaats goud, 585/1000.Goud is een zacht,helder, geel, natuurlijk materiaal dat miljoenen jaren geleden onder enorme druk is ontstaan in de dieper gelegen lagen van de aardkorst. Puur goud is van nature een zacht metaal en daardoor moeilijk tot een gouden naamketting te verwerken. Om het te verharden wordt puur goud vermengd met bijvoorbeeld zilver en koper;zo ontstaan de zogenaamde goudlegeringen. In Europa wordt de hoeveelheid puur goud die aanwezig is in een gouden naamketting uitgedrukt in duizendtallen. Zo heeft puur goud, beter bekend als 24 karaats goud, een waarde van 1000/1000. 14 Karaats goud dat voor 0,585 deel uit puur goud bestaat, heeft een waarde van 585/1000. De rest is dan meestal zilver of koper. Aan de verschillende bijmetalen ontleent goud haar kleurnuances. Roodgoud ontstaat door de toevoeging van koper en witgoud door aan de legering koper of palladium toe te voegen.

Gouden Naamketting met één of twee namen

Een gouden naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een gouden naamketting met twee namen, kan dat ook! Handig als je bijvoorbeeld een dubbele naam hebt of als je jouw naam én die van je vriend(in) wilt dragen of aan haar cadeau wilt geven of als je de namen van je kinderen in een gouden naamketting wilt vereeuwigen. Bij ons kan het allemaal! Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de gouden naamketting.

Gouden naamketting, alle namen en veel soorten letters

Wij maken de gouden naamketting met de gewenste naam of namen speciaal voor jou! Alle namen zijn leverbaar en je hebt keus uit heel veel verschillende soorten letters. Je kunt kiezen uit een gouden naamketting of zilveren naamketting.
Een gouden naamketting maken we van 14-karaats goud en voor de zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de gouden naamketting helemaal compleet, dus met ketting!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat jouw gouden naamketting ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken gouden naamkettingen op bestelling. Bij Names4ever betaal je bovendien géén verzendkosten voor uw naamketting.

Lage prijs voor een superkwaliteit gouden naamketting

Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een gouden naamketting leveren van prima kwaliteit. Onze gouden naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Meer informatie kan je vinden op onze klantenservice. Kijk snel verder en bestel je gouden naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in gouden naamkettingen en naamsieraden! Bekijk ook eens onze nieuwe collectie onze letter en monogram hangers!