Een dierbaar persoon dichtbij je als je kiest voor een foto hanger goud kopen

Voor tal van situaties is het laten maken van een foto hanger goud een erg geliefde keuze. Het is één van de meest persoonlijke sierraden die je je maar voor kunt stellen, aangezien een foto van een geliefd persoon in je leven haarscherp wordt gedrukt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een foto van je huisdier op goud laten vereeuwigen. Meer weten? We vertellen je graag meer over de varianten waar je zoal uit kunt kiezen op het gebied van een foto hanger goud.

Jouw favoriete foto hanger goud heb je hier gevonden

Naar een foto hanger goud hoef je vanaf nu gelukkig niet verder meer te zoeken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een hanger in tal van soorten designs. Je kunt daarbij denken aan onder meer de volgende vormen:

  • Ovaal
  • Vierkant
  • Rechthoekig
  • Rond

De hangers lenen zich perfect om te dragen als ketting, maar er zijn ook mensen die ervoor kiezen om de hanger als enkelbandje of als armbandje te dragen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Iedere hanger met foto goud voldoet altijd aan de hoogste kwaliteit

Maar het fantastische design is niet het enige waar je van profiteert. Omdat we begrijpen dat de hanger een leven lang mee moet gaan, én één van de meest persoonlijke ontwerpen is die je je maar voor kunt stellen, leveren we enkel het beste kwaliteit goud. Dit betekent dat je hanger met foto standaard wordt geproduceerd in 14 karaat goud. Dit betekent dus ook dat het metaal in de loop van de tijd niet gaat verkleuren, waardoor de foto zijn kwaliteit blijft behouden. De hangers zijn in verschillende prijsklassen te koop in onze webshop.

Een hanger met foto goud is nóg verder te personaliseren met een mooie tekst

Heb je de perfecte vorm gevonden als het aankomt op een hanger met foto goud? In dat geval kun je er ook voor kiezen om de foto verder te personaliseren door middel van een tekst aan het ontwerp toe te voegen. Veel mensen kiezen ervoor om een naam van een huisdier of een dierbaar persoon in het ontwerp terug te laten komen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een datum of een bepaalde quote te laten graveren in het ontwerp. Wil je graag weten of jouw idee werkelijkheid kan worden? Neem dan gerust een keer contact met ons op. We denken graag met je mee en voorzien je altijd van een professioneel en eerlijk advies voor jouw ontwerp.

Bestel je favoriete foto sieraad goud in een paar muisklikken

Een foto sieraad goud bestellen heb je zo gedaan. Voer je wensen voor het design naar wens in tijdens het plaatsen van een bestelling en rond je bestelling in een paar muisklikken af. Vervolgens gaan we meteen aan de slag met je order en we leveren de hanger in het beste kwaliteit goud bij jou aan huis.