SELECTEER EEN CATEGORIE:

Gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde sieraden zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks en speciaals. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde naamketting, hanger, armband, bedel, ring of oorbellen, deze sieraden maken een geweldig cadeau. Een gepersonaliseerd sieraad is meer dan alleen een accessoire, het is een symbolische uiting van liefde, vriendschap of herinnering. Door een naam, datum of boodschap toe te voegen aan een sieraad, wordt het een persoonlijk en uniek item.

Op deze pagina vind u de volgende type sieraden:

 • Vingerafdruk sieraden
 • Foto sieraden
 • Handschrift sieraden
 • Sterrenbeeld sieraden
 • Moeder sieraden
 • Kindersieraden
 • Communie sieraden
 • Familie sieraden
 • Infinity sieraden
 • Gedenksieraden
 • Heren sieraden
 • Dieren sieraden
 • Minimalistische sieraden

De gepersonaliseerde sieraden van Names4ever zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals goud, zilver of roestvrij staal, waardoor ze tijdloos en duurzaam zijn. Onze gepersonaliseerde sieraden zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en lettertype, zodat u precies kunt kiezen wat bij u past.

Vingerafdruk sieraden

Vingerafdruk sieraden zijn een unieke manier om een geliefde, een familielid of zelfs uzelf te eren. Deze sieraden zijn gemaakt met een afdruk van de vinger, wat ze een bijzonder persoonlijk cadeau maakt. Er zijn veel verschillende stijlen van vingerafdruk sieraden beschikbaar, zoals ringen, hangers, armbanden en kettingen. De sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud of 925 zilver waardoor ze tijdloos en duurzaam zijn. Vingerafdruk sieraden zijn ook een geweldige manier om een herinnering aan een geliefde die is overleden levend te houden.

Foto sieraden

Foto sieraden van zilver of goud zijn een unieke manier om een dierbare te herinneren. Deze sieraden zijn gemaakt met een foto van een dierbare. Foto sieraden zijn een geweldige manier om een herinnering aan een speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag of een huwelijk bij u te dragen. De foto sieraden van Names4ever kan je bovendien aanpassen naar eigen smaak door bijvoorbeeld een boodschap of datum toe te voegen.

Handschrift sieraden

Handschrift sieraden zijn een unieke manier om een persoonlijke en emotionele connectie met een sieraad te creƫren. Deze sieraden zijn gemaakt met een gegraveerde tekst in het handschrift van een dierbare, familielid of zelfs van jezelf. Dit maakt de sieraden heel speciaal en uniek omdat het een onderscheidend kenmerk van de persoon toont.

Moeder-dochter sieraden

Moeder sieraden zijn speciaal ontworpen om de unieke band tussen een moeder en haar kinderen te symboliseren. Sommige moeder-dochter sieraden zijn ontworpen met symbolen zoals hartjes, voetjes of kinderkopjes die de liefde voor de moeder symboliseren. Onze zilveren en gouden moeder sieraden zijn gepersonaliseerd met de naam of initialen van de moeder of haar kinderen. Moeder sieraden zijn niet alleen een mooi accessoire, maar ook een emotioneel cadeau dat een moeder zal waarderen en koesteren.

Kindersieraden

Op onze website bieden wij een grote selectie aan sieraden voor kinderen. Of het nu gaat om een persoonlijke kinder naamketting, een trendy sos armband, een speciaal communie sieraad, een symbolische vriendschapsketting of een schattige babyarmband met bedels, wij hebben het allemaal. Onze sieraden veilig voor kinderen om te dragen en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Wilt u uw kind verrassen met een uniek sieraad? Bekijk dan snel onze collectie kinder sieraden.

Geboortesieraden

Geboorte sieraden zijn speciaal ontworpen om de gegevens van de geboorte, zoals de naam, geboortedatum, gewicht en lengte van het kind, te symboliseren. Ook kun je een boodschap of een persoonlijke tekst toevoegen, zoals een wens of een citaat. Geboorte sieraden zijn niet alleen een mooi accessoire, maar ook een emotioneel cadeau dat een moeder of vader zal waarderen en koesteren.

Heren sieraden

De herensieraden van Names4ever zijn een perfecte combinatie van elegantie en stoerheid. Met een fraaie afbeelding, een 14 karaats gouden collier, krijgt jouw gouden herensieraad een rijke uitstraling. Onze zilveren herenhangers zijn een geweldig cadeau voor de stoere man in jouw leven. Deze trendy herenhangers met afbeelding zijn helemaal van deze tijd en charmant. Maak jouw keuze persoonlijk door een naam, jouw eigen naam of de naam van jullie kindje erin te laten graveren. Onze hangers zijn zeer comfortabel te dragen dankzij hun gewicht en met een afmeting van 26 x 21 mm, zijn ze ook nog eens oogverblindend mooi. Bekijk snel onze collectie herensieraden!