kinder sieraden

SIERADEN VOOR KINDEREN

Voor kinderen zijn sieraden met naam niet alleen mooi, persoonlijk en blijvend, het is ook handig als kinderen hulp nodig hebben. Op onze sieraden voor kinderen kunnen wij met gemak de naam van uw kind plaatsen. Dit kan bij de gouden en zilveren naamkettingen voor kinderen en bij de zilveren vriendschapskettingen. Speciaal ontworpen voor de veiligheid van kinderen is het zilveren SOS armbandje, hierbij kan ook het telefoonnummer van de ouder in het sieraad worden gegraveerd.

Gouden en zilveren Naamkettingen als sieraad voor kinderen

Naamkettingen zijn er niet alleen voor volwassenen en tieners, maar ook voor kinderen. Leuk om cadeau te krijgen van bijvoorbeeld opa, oma, vader, moeder, broer, zus, (peet)tante of (peet)oom. Een gouden of zilveren naamketting is niet alleen een persoonlijk geschenk, maar ook heel erg blijvend.

Best friends sieraden voor kinderen

Het beste cadeautje dat je kinderen zijn of haar beste vriend(in) kan geven of van haar of hem kan krijgen! Een zilveren best friends ketting! Daarmee zeg je BFF, Best Friends Forever, of vertel je beste vriend(in) dat je van hem of haar houdt. Wij hebben wel heel bijzondere best friends kettingen, voor wel heel bijzondere mensen. Jullie namen of letters zetten we namelijk op de best friends kettingen. De best friends kettingen zien er waanzinnig mooi uit en jullie krijgen er natuurlijk twee, één voor jou en één voor je vriend(in).

SOS armbandjes voor kinderen

Veiligheid voor alles! Kies voor veiligheid en laat kinderen een zilveren SOS armbandje dragen. Daarop staat een naam en telefoonnummer waardoor in geval van nood, anderen snel weten hoe het kind heet en wie ze moeten bellen. Ouders zitten dan niet onnodig lang in spanning en de kinderen zullen snel weer bij hun ouders terug zijn. Ga voor veiligheid en schaf vandaag nog een zilveren SOS armbandje aan!

Veilig, maar ook mooie sieraden voor kinderen

Onze gekleurde SOS armbandjes voor kinderen zijn niet alleen veilig, maar ook mooi. We gebruiken alleen eerste Gehalte Sterling Zilver voor het naamplaatje. Kinderen zullen het met veel plezier dragen. De armbandjes voor kinderen zijn handig tijdens het buitenspelen, maar ook op vakantie, op het strand, in het bos, op de camping, op de kermis, in de dierentuin, in een skigebied en in een pretpark! Door het gedraaide koordarmbandje dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren is het zilveren SOS armbandje voor kinderen extra stevig.

Korte levertijd en geen verzendkosten van de zilveren sieraden voor kinderen

Wil je niet langer wachten? Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie en wil je het SOS armbandje voor je kinderen snel in huis hebben? Dat kan! Binnen vier werkdagen verlaat de bestelling ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!

Lage prijs voor sieraden voor kinderen van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden voor kinderen van prima kwaliteit. Al onze sieraden voor kinderen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel vandaag nog een sieraad voor kinderen! Wij hebben ook hele mooie hangertjes die een kind mooi aan de ketting kan dragen! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naam sieraden voor kinderen!