Gepersonaliseerde ringen

Een gepersonaliseerde ring is een prachtig sieraad om jouw persoonlijke verhaal op te graveren. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van je kinderen of de datum van jouw relatie. Ontdek onze verschillende gepersonaliseerde ringen en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Een gepersonaliseerde ring voor elke gelegenheid

Een ring symboliseert verbondenheid, geloof, liefde en trouw. Ringen waren niet alleen gangbaar als sieraad, maar vertegenwoordigden ook voorwerpen van waarde die als ruil- en betaalmiddel konden dienen. De oudste ring is 21.000 jaren oud en gevonden in Tsjechië. De traditie van bijvoorbeeld trouwringen stamt eigenlijk uit het oude Egypte, waar ze al het belangrijkste onderdeel van elk huwelijk waren. Hier werden de ringen echter ook aan de linkerzijde gedragen, omdat men geloofde dat de vena amoris (liefdesader) rechtstreeks van het hart naar de linker ringvinger leidt. Omwille van deze symboliek wordt de gepersonaliseerde ring ook vaak gekozen als cadeau en als teken van verbintenis. Een gepersonaliseerde ring symboliseert ook een nieuw begin en is daarom een geweldig cadeau voor verliefden. Zo kan je een herinnering vastleggen op een gepersonaliseerde ring met gravure. Denk aan een persoonlijke boodschap, naam of datum. Voor wie echter de voorkeur geeft aan een traditionele, gepersonaliseerde ring, zijn onze zegelringen de perfecte keuze. Een mooie gelegenheid om de hele familie bij je te dragen.

Welke gepersonaliseerde ringen zijn er?

Er zijn vele manieren om een gepersonaliseerde ring te creëren die bij jou past. Wij helpen je hier graag mee. In onze selectie vind je een aantal zilveren, gouden en stalen ringen Van een vierkante tot een gebogen vorm, en van traditioneel tot trendy, alles is beschikbaar.

Hieronder vind je een lijst van onze modellen:

 • Ringen met gravure
 • Vriendschapsringen / partneringen
 • Ringen met vingerafdruk
 • Zegelringen met gravure

 • Elke ring kan worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een naam, datum, symbool of boodschap. Het is ook mogelijk om een vingerafdruk te graveren. Dit is een mooie herinnering aan een geliefde en je draagt altijd een stukje van hen bij je. Met onze zegelringen kan je ook een familiewapen of een sterrenbeeld graveren. De meeste gepersonaliseerde ringen kunnen ook aan de buiten- en binnenkant worden gegraveerd. Wij maken ook graag een gepersonaliseerde ring voor je met jouw eigen ontwerp. Neem hier contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag de perfecte ring met gravure te creëren.

  Gepersonaliseerde ringen van zilver

  Wij bieden een ruime keuze aan gepersonaliseerde ringen van verschillende materialen. Zo bieden wij veel zilveren ringen met gravure aan. Deze zijn gemaakt van 925 sterling zilver en hebben een unieke gravure. Zilveren ringen met gravure zijn bijzonder trendy en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Ze worden bijvoorbeeld gedragen als trouwring of als vriendschapsring.

  Gepersonaliseerde ringen van goud

  Natuurlijk bieden wij ook traditionele gouden ringen met gravure aan. Onze gouden ringen zijn gemaakt van 14-karaat goud. Goud is verkrijgbaar in verschillende karaatsterktes zoals, 9-, 14-, 18- en 24 karaat goud. Hoe hoger het karaatgehalte, hoe zuiverder en waardevoller het goud. Omdat goud echter een zeer zacht materiaal is, hebben wij gekozen voor 14-karaats goud, dat daardoor ook stabieler en krasbestendiger is dan 24-karaats goud. Bij 14-karaats goud is de goud gedeelte hoog maar ook het sieraad stevig genoeg om te graveren en lang te dragen.

  Gepersonaliseerde ringen van staal

  Naast goud en zilver bieden wij echter ook gepersonaliseerde ringen in roestvrijstaal aan. Stalen ringen met gravure zijn tijdloos maar ook voordeliger dan zilveren en gouden ringen. Wij bieden de gepersonaliseerde stalen ringen aan in een zilveren en zwarte kleur. Dus als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde ring met gravure in een zeer goede kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Bestel een gepersonaliseerde ring gemakkelijk online

  Je kan jouw gepersonaliseerde ring met gravure gemakkelijk vanaf thuis kopen. Neem de tijd om het model en het materiaal van jouw keuze uit te zoeken en personaliseer de ring met een unieke gravure. Met een levertijd van 7-10 werkdagen is jouw gepersonaliseerde ring snel bij je thuis. Indien je speciale wensen of vragen hebt, kan je gerust contact met ons op nemen. Je kan contact met ons opnemen via e-mail: info@names4ever.nl of via telefoon 078 6186171 en wij zullen je graag helpen.