ringen

TEKSTRINGEN

Jouw naam of boodschap mag gezien worden! Daarom graveert Names4ever persoonlijke teksten aan de buitenkant van zilveren tekstringen! Kies uit 2 modellen ringen: bol of vlak. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 3 breedtes. Een tekst kan bijvoorbeeld je naam zijn, of de naam van je partner, maar ook een betekenisvolle uitspraak. Kijk gerust eens bij onze voorbeeldteksten of er iets voor je bij zit. Je kunt natuurlijk ook zelf een tekst verzinnen. Zilveren tekstringen zijn megatrendy! Het zijn unieke trouwringen, vriendschapsringen en cadeautjes voor jezelf en iedereen die je dierbaar is. Draag je liever een stalen ring? Kijk dan bij onze collectie stalen ringen!

Lettertypes

Wij hebben de mooiste lettertypes voor je selecteerd. Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende fonts. Van sierletter tot heel modern. Het formaat van het lettertype is afhankelijk van de breedte van je ring. In de breedste ring, 8mm, zijn de letters groter dan in de smalle modellen (4 en 6 mm). Dit houdt ook in, dat ondanks het model van de ring breder is, er minder letters in de ring gegraveerd kunnen worden.

fonts

Klik hier voor de verschillende letterypes! Klik hier om ringmaat te bepalen!

Klik hier voor tekst voorbeelden! Klik hier om pasringen te bestellen!

Trouwringen voor hem en haar

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een bijzonder mooie, persoonlijke trouwring. Dit is precies wat de tekstring is, een bijzonder mooie en persoonlijke trouwring. Ga je dus binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bijzondere trouwring? Dan heb je nu gevonden wat je zocht! Bezegel jouw mooiste dag met dit blijvende juweeltje, een tekstring van Names4ever!

Vriendschapsringen

Ga je (nog) niet trouwen, maar wil je wel je vriendschap bezegelen? Ook voor deze gelegenheid zijn tekstringen van Names4ever bijzonder op zijn plaats. Maak je vriend(in) blij met een geweldige, persoonlijke vriendschapsring; een tekstring van Names4ever bezegelt je eeuwige liefde voor elkaar!

Bijzondere cadeaus

Zoek je een apart cadeautje voor je beste vriend(in), je BFF (Best Friend Forever), je lieve moeder of voor je bijzondere zus? Of wil je jezelf eens trakteren op een mooi sieraad? Kies dan voor een tekstring van Names4ever, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau!

Veel mogelijkheden

Names4ever maakt voor jou een bijzonder mooie, zilveren tekstring met de naam of tekst van je keuze aan de buitenkant. Je kunt kiezen uit een vlakke of bolle ring van 4, 6 of 8 millimeter breed.  Niet alleen de tekst of de naam, maar ook het lettertype bepaal je zelf; er zijn er volop beschikbaar bij Names4ever. Deze naamringen zijn echte blikvangers; ze zijn een lust voor het oog, of je nu kiest voor een voorbeeldtekst, je eigen tekst of een naam.  Twijfel niet, maar bestel de tekstring(en) vandaag nog. Je zult versteld staan!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Wil je niet langer wachten? Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie en wil je de tekstring in huis hebben? Dat kan! Binnen vier werkdagen verlaat de bestelling ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling na één of twee werkdagen. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!
Lage prijs voor een superkwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij naamsieraden van prima kwaliteit. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel vandaag nog ring met eigen tekst! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden en naamkettingen!

Tekstringen bol Tekstring vlak