Zilveren Paarden sieraden - Paarden sieraad van zilver

Voor alle soorten zilveren paarden sieraden en pony sieraden moet je bij Names4ever zijn. We hebben paarden kettingen, paarden hangers en grote zilveren hangers met paarden die je aan een ketting hangt, paarden bedels voor aan je armband en graveerplaatjes, allemaal van echt sterling zilver. Natuurlijk maken wij je paarden sieraad helemaal af met een naam of initialen. Dit kan jouw naam zijn of die van je vriendin of dochter aan wie je het zilveren sieraad geeft, maar ook de naam van je lievelingspaard kunnen we in het sieraad graveren! Onze zilveren paarden sieraden met zijn een welkom cadeautje voor iedere paardenfan. Met een zilveren paarden sieraad met naam van Names4ever maak je een paardenfan pas echt blij! Bestel je zilveren paarden sieraad daarom vandaag nog! Draag je liever gouden sieraden? Dan kun je uiteraard ook even kijken bij onze collectie gouden paarden sieraden!

Zilveren paarden sieraad of pony sieraad met initialen, één naam of twee namen

We hebben een zilveren paarden ketting met een bijzonder mooi hoefijzer waarin we één of twee namen graveren. Bij twee namen kun je jouw naam én die van je lievelingspaard of pony in het zilveren paarden sieraad laten graveren door Names4ever! Je kunt ook kiezen voor een zilveren paarden ketting met initialen. Links en rechts van het midden zijn dan jouw initialen in mooi zilver weergegeven. Het midden van het zilveren paarden sieraad bestaat uit een rozet met een paardenhoofd. Zowel de sterling zilveren kettingen met het hoefijzer als de zilveren ketting met de initialen en het rozet met paardenhoofd, leveren we als compleet sieraad, dus met ketting!

Zilveren paarden hanger of pony sieraad met of zonder bijpassende zilveren ketting

Een cap als hanger met je eigen initiaal erin, welke paardenfan of ponyfan wil dat nu niet als zilveren paarden sieraad! Of heb je liever een cap en paardrijlaarzen als sieraad aan je zilveren ketting hangen, met twee initialen erin gegraveerd? Dat kan ook! Ook kun je kiezen voor een zilveren paardje als naam sieraad, of voor een paard met of zonder ruiter in een laurier krans. Onder de zilveren krans schittert dan jouw naam, of die van de lievelingspaard! Je bestelt de zilveren paarden sieraden met initiaal of naam natuurlijk bij Names4ever. De zilveren paarden sieraden kun je aan je eigen ketting hangen, maar je kunt bij ons ook een bijpassende zilveren ketting bestellen. Als je het zilveren paarden sieraad cadeau geeft aan een paardenfan, maakt een zilveren ketting het cadeautje natuurlijk wel helemaal af! Onze fraaie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Trendy zilveren paarden hangers als paarden sieraad voor aan een lange zilveren ketting

Hippe paardenmeiden en ponymeiden opgelet! Deze zilveren paarden hanger of pony hanger met naam mag aan jouw lange zilveren ketting niet ontbreken! De zilveren paarden hangers zijn van zilver en hebben we in een grote en een kleinere variant. Je kunt kiezen tussen een springpaard, een renpaard of een dressuurpaard, zowel in de grote als in het kleinere paarden sieraad. Op het renpaard en het dressuurpaard zit een ruiter. Natuurlijk graveren we in alle zilveren paarden sieraden jouw naam, of die van je lievelingspaard of pony. Natuurlijk kun je het zilveren paarden sieraad aan je eigen ketting hangen, maar je kunt bij ons ook een bijpassende lange zilveren ketting bestellen. Dit maakt het sieraad voor je dochter, je vriendin of voor jezelf natuurlijk wel helemaal af! Onze langste fraaie zilveren collier is 80 centimeter lang. Bekijk ook eens onze zilveren hanger kettingen!

Zilveren paarden bedels en pony bedels als paarden sieraad voor aan je armband

Leuke ronde en hartvormige zilveren paarden sieraden voor aan je armband bestel je natuurlijk ook bij Names4ever! Een zilveren paarden sieraad is een bijzonder geschenk voor paarden liefhebbers en ponyfans. Je kunt kiezen voor een zilveren paarden bedeltje met een hoefijzer of paardenhoofd. In de paarden bedel graveren we jouw naam, of natuurlijk die van je lievelingspaard of lievelingspony. Je bevestigt het zilveren paarden sieraad heel gemakkelijk aan je armband. Door de karabijnhaak passen de paarden bedeltjes aan verschillende armbanden. Om het paarden sieraad compleet te maken kun je er bij ons ook meteen een nieuwe armband bij bestellen. Je kunt kiezen voor een zilveren jasseron armband met een lengte van 19 centimeter, een parelarmband, een armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we een zilveren armband in onze sieraden collectie met een lengte van 16 centimeter.

Graveerplaatjes met paarden afbeeldingen als paarden sieraad

Op de rechthoekige zilveren paarden graveerplaatjes kunnen we je naam één keer graveren, maar ook meerdere keren. Deze paarden sieraden hebben een opengewerkte afbeelding van een hoefijzer, paardenhoofd, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Zilveren paarden sieraden zijn bijzonder leuk voor echte paardenfans en ponyfans! De zilveren paarden graveerplaatjes kun je aan een ketting hangen die je al hebt. Je kunt ook meteen een bijpassende ketting erbij bestellen bij Names4ever. Als je het zilveren paarden graveerplaatje cadeau geeft aan een paardenfan, maakt een zilveren ketting het sieraad natuurlijk wel helemaal af! Onze mooie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.   

Paarden hangertjes met twee namen in de vorm van een rondje of een hartje

Voor aan jouw ketting maakt Names4ever jouw persoonlijke zilveren paarden sieraden in de vorm van een rondje of een hartje. Je kunt als paarden sieraad kiezen voor een hoefijzer, paard met ruiter of paard zonder ruiter. We graveren twee namen in het paarden sieraad, bijvoorbeeld jouw naam en die van je lievelingspaard of lievelingspony. De zilveren paarden hangertjes kun je aan je eigen ketting hangen. Je kunt bij het zilveren paarden sieraad ook meteen een nieuwe ketting bestellen. Als je het zilveren paarden hangertje cadeau geeft aan een paardenfan, maakt een ketting het sieraad natuurlijk wel helemaal af! Je kunt kiezen tussen fraaie zilveren kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk cadeautje voor een paardenmeisje of ponymeisje? Wil je niet weer aankomen met een paardenvriendenboekje, paardenpotloden of een paardentekenboek? Dan zijn onze zilveren paarden sieraden met naam het perfecte cadeau! De persoonlijke, zilveren paarden sieraden van Names4ever vallen zeker in de smaak bij alle meiden die op paardrijden zitten, paardenfan zijn of wild zijn van pony's en de manege! Indien je vriendin geen paarden liefhebber is, kun je het beste een kijkje nemen tussen de andere sieraden met dieren.
Kwaliteit vergelijkbaar met sieraden van de juwelier
Onze sieraden zoals de paardensieraden maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een zilveren sieraad van Names4ever bestel je gemakkelijk online en doet absoluut niet onder voor een sieraad van de juwelier. Je bestelt ze heel gemakkelijk online vanuit je luie stoel. Wel zo gemakkelijk!
Korte levertijd en geen verzendkosten van je sieraad
Binnen vier werkdagen hebben we je paarden sieraden klaar verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor zilveren paarden sieraden van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze zilveren sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren paarden sieraad of paarden sieraden met naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!