Sieraden met hond

Als je op zoek ben naar een speciaal sieraad dat jouw liefde voor jouw hond laat zien, dan is een hanger met hond de perfecte keuze. Bij Names4ever hebben we een breed scala aan hangers voor huisdieren. Onze hondenhangers zijn er in hart-, ovale, ronde en rechthoekige vormen te verkrijgen. Je kan jouw hond kiezen uit 43 verschillende hondenrassen die wij aanbieden. Laat zo jouw hond op een hanger graveren. Bijvoorbeeld de Duitse herder, Husky, Teckel, Golden Retriever, Boxer, Pitbull, Pomeriaan, Franse Bulldog en Chihuahua.

Nieuwe trend: sieraden met een hond

Sieraden met een hond zijn momenteel een zeer populaire trend, en dat is niet voor niets. Een hanger met een hond toont niet alleen jouw liefde voor jouw viervoeter, maar is ook een bijzonder aandenken aan een trouwe vriend. Vereeuwig naast het portret van jouw hondenras ook de naam van jouw trouwe viervoeter. Dit maakt de hanger helemaal af en maakt het een echte blikvanger met bijzondere herinneringen.

Hangers met hond in goud en zilver

Onze hangers met hondenrassen zijn gemaakt van hoogwaardig 14-karaats goud en 925 sterling zilver. Ze zijn duurzaam en daarom gemaakt voor dagelijks gebruik. 14 karaat goud is een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het bevat 58,5% goud en is daarom een robuust materiaal. 925 sterling zilver is een legering van 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen. Beide zijn materialen die jouw hanger laat schitteren. De kwaliteit van onze sieraden is te vergelijken met die van een juwelier.

Dierenhanger hond met gravure

Naast het hondenras kan je jouw hanger nog verder personaliseren door een naam of korte boodschap op de voor- of achterkant te laten graveren. Zo wordt elke hanger een uniek sieraad dat speciaal voor jouw en je hond is gemaakt. Wij bieden hondenhangers met gravure in echt goud en zilver in tal van aantrekkelijke en schattige ontwerpen. Blader door onze onlineshop en kies jouw favoriete hanger. Onze portrethangers met hondenras zijn een geweldige blikvanger. Bij Names4ever vindt je talloze aantrekkelijke bijpassende kettingen of armbanden in verschillende diktes en lengtes om uit te kiezen.

Sieraden met hond online bestellen

Bij Names4ever hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Jouw hanger met hondenras wordt in slechts vier werkdagen gemaakt. Binnen deze vier werkdagen verlaten de sieraden ons atelier. De exacte levertijd van de hangers met hond is afhankelijk van de postaanbieder. Uiteraard rekent Names4ever geen verzendkosten voor jouw hanger met hond! Ontdek nu onze collectie sieraden met hond en toon jouw liefde voor jouw viervoeter op een unieke en bijzondere manier.