Foto ketting

Wat is een foto ketting?

Op een foto ketting kun je een eigen foto laten graveren. De foto wordt door Names4ever IN de hanger gegraveerd en dus niet OP de hanger gedrukt, zoals bij andere aanbieders vaak het geval is. De foto in de hanger van Names4ever zal dus nooit vervagen en voor altijd zichtbaar zijn. Zo kun je een dierbare dus voor altijd met je meedragen!

De foto wordt verder gedetailleerd in de hanger gegraveerd en met een speciale methode donkerder gemaakt zodat de hanger altijd goed zichtbaar blijft. De foto kettingen van Names4ever zijn dus van hoge kwaliteit. Verder kun je ze ook heel snel en gemakkelijk bestellen!

Foto ketting van 14 karaat goud

De foto kettingen op deze pagina zijn gemaakt van hoogwaardig 14 karaat goud. Dat betekent dat de sieraden gemaakt zijn van 58,5% puur goud gemixt met zilver en koper. Door deze legering zijn onze gouden foto kettingen relatief stevig en hard. Bij Names4ever kun je gemakkelijk en snel een foto graveren in een hanger van goud. Zoek je een foto ketting van zilver? Kijk dan op onze pagina met zilveren kettingen met foto .

Selecteer eerst je gouden foto hanger

In welke hanger wil je je foto laten graveren? Names4ever heeft een ruime keuze uit foto hangers. Zo kun je kiezen uit verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig of in de vorm van een hartje. Maar dat is nog niet alles. Sommige van deze hangers zijn verfraaid met een sierlijke rand , geboortestenen , of hebben de mogelijkheid om een naam of stukje tekst in de hanger te laten graveren.

Zoek je iets kleiners? Dan zijn de fotobedels misschien geschikt voor je. Deze kun je om een ketting hangen maar natuurlijk ook om een armband.

Naast fotokettingen van goud, hebben we ook andere herinneringssieraden zoals gouden vingerafdruksieraden en verkopen we binnenkort ook assieraden van goud.

Upload de foto op je hanger

Weet je al welke foto je op de gouden hanger wilt laten graveren? En heb je er al een digitaal bestand van? Dan kun je direct de foto uploaden nadat je de hanger hebt gekozen. Let erop dat je de beste kwaliteit foto ketting krijgt met een foto van 700 x 700 pixels waarbij de personen, dieren of objecten op de foto centraal staan. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde persoon uitlichten van een groepsfoto? Geef dan goed aan bij de opmerkingen, welke persoon je op de foto ketting wilt hebben.

Personaliseer en bestel je foto ketting

Nadat je de foto hebt geĆ¼pload, kun je afhankelijk van de hanger die je gekozen hebt, nog het sieraad personaliseren met een stukje tekst of geboortestenen. Als laatste kun je een ketting selecteren. Hierbij heb je de keuze uit een bolletjes ketting, gourmet ketting, jasseron ketting of Venetiaanse ketting.

Wil je de foto ketting op een andere manier personaliseren? Neem dan contact op met de klantenservice en stuur ons een verzoek! Wij laten dan weten wat er mogelijk is en wat de prijs zal zijn.

Binnen 6 werkdagen in huis

Het foto graveren op een hanger is een proces wat iets langer duurt dan de naam- of tekstgravering. We zorgen er ook altijd voor dat de foto altijd gedetailleerd op de hanger staat. De fotogravering wordt ook met een speciale techniek donkerder gemaakt zodat de foto altijd duidelijk zichtbaar is en je de hanger niet speciaal in het licht moet houden om hem duidelijk te kunnen zien. Het is dan ook logisch dat de maximale levertijd die we hanteren ook iets langer is; namelijk 6 dagen.

Wil je dus een foto graveren in een hanger van goud? Names4ever staat voor de hoge kwaliteit gouden foto kettingen in combinatie met de best mogelijke service!