Gouden vingerafdruk sieraden

"You have an unique fingerprint that no one else has"

Een vingerafdruksieraad is iets persoonlijks en unieks; niemand heeft dezelfde vingerafdruk. Iedere vingerafdruk is anders. Zo uniek zoals iedere persoon op deze aarde, zo uniek zijn onze vingerafdrukken. Als je dus op zoek bent naar een persoonlijk en uniek sieraad, neem dan eens een kijkje op deze pagina vol met gouden vingerafdruksieraden. Persoonlijker en unieker gaat het niet worden!

Dichtbij elkaar door een vingerafdruk sieraad

Een gouden hanger met vingerafdruk creëert een blijvende herinnering van iemand van wie je houdt en enorm lief hebt. Op die manier draag je diegene de hele dag letterlijk en figuurlijk bij je. Het dragen van een vingerafdruk sieraad is een geweldige manier om je liefde te uiten> en om de belangrijkste mensen in je leven te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen.

De relatie die je met je dierbaren hebt, is het meest persoonlijke en intieme dat je in het leven kunt ervaren. Soms voelt het als een gemis al ze er even niet zijn. Daarom is een vingerafdruk sieraad dé manier om toch dicht bij elkaar te zien.

Eenvoudig te bestellen

Gouden vingerafdruk sieraden zijn gemaakt van werkelijke vingerafdrukken. Het is erg eenvoudig een vingerafdruk te maken en op te sturen. Binnen een paar dagen ontvang jij je gouden sieraad inclusief vingerafdruk en heb je een blijvende herinnering aan je geliefde.

De gouden vingerafdruk hangers van Names4ever zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van 14 karaat goud. U betaalt geen verzendkosten en ontvangt uw vingerafdruk sieraad in een mooi sieradendoosje.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen!