Ketting met foto

Ketting met foto graveren

Een ketting met foto laten graveren doe je gemakkelijk en snel bij Names4ever. Je selecteert simpelweg eerst de hanger die je wilt, uploadt je fotobestand en kiest er een ketting bij. Op deze pagina vind je alle zilveren kettingen met foto. Wil je toch liever een gouden ketting? Bekijk dan hier onze gouden foto kettingen

Kettingen met foto van 925 Sterling zilver

De kettingen met foto op deze pagina zijn gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit is zilver dat is gemaakt van 92,5% zilver. Dit zilver is gemixt met koper om de ketting met foto steviger te maken en ervoor te zorgen dat hij niet snel beschadigd. Zilver is een edelmetaal dat mogelijk kan gaan oxideren. Deze oxidatie is te zien door de verkleuring naar zwart. Het is een natuurlijk proces wat niet schadelijk is voor je sieraden mits je ze zo nu en dan even oppoetst. Een zilveren ketting met foto erin gegraveerd kan dus reageren op de omgeving en ‘leeft’ dus echt. Dat is de charme van zilver.

Soorten hangers met foto

Onze hangers met foto zijn er in verschillende vormen:

 • Rond
 • Rond met sierrand
 • Ronde hanger met tekst gravering
 • Hartjesvorm
 • Hartjesvorm met geboortestenen en tekst gravering
 • Hartjesvorm met sierrand
 • Rechthoek
 • Rechthoek met sierrand
 • Ovaal
 • Ovaal met sierrand

Naast foto hangers met ketting hebben we ook foto bedels waar je een armband bij kunt bestellen. Deze foto bedels kunt je krijgen in dezelfde vormen als de foto hangers, namelijk: hartvormig, rond, rechthoekig en ovaal. Stel bijvoorbeeld een foto bedelarmband samen met de foto’s van je kinderen of kleinkinderen! Een foto bedeltje kan natuurlijk ook dienen als een hangertje met foto.

Soorten kettingen met foto

Nadat je een hanger hebt geselecteerd kun je er een ketting bij selecteren. Je kunt hierbij kiezen uit vier soorten kettingen:

 • Bolletjes ketting
 • Gourmet ketting
 • Jasseron ketting
 • Venetiaanse ketting

Je hebt verder de keuze uit een kindermaat (38-42 cm) of een volwassen maat (45-50 cm). Je kunt een foto hanger natuurlijk ook zonder ketting bestellen bij Names4ever.

Welke ketting met foto erin past het beste bij mij?

Welke ketting en hanger met foto je kiest is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak. De rechthoekige ‘dogtag’ foto hangers zijn wat stoerder en daarom ook geschikt voor mannen. De ronde en ovale kettingen met foto zijn wat eleganter en worden vaker gekozen door vrouwen.

Wil je een foto hanger met jou en je partner en/of kinderen? Dan is een hartjes ketting met foto misschien het leukste. Datzelfde geldt natuurlijk ook als het een cadeautje voor je partner of een huwelijkscadeau voor een ander koppel is.

Wil je nog een leuke tekst erbij? Dan kun je bijvoorbeeld deze ronde ketting met foto en tekst kiezen. Wil je de namen van jou en je partners of de namen van jou en je kinderen op een hanger laten graveren? Dan kun je bijvoorbeeld voor deze ketting met fotohanger en geboortestenen kiezen.

Wil je de schattigheid van je kinderen benadrukken? Dan zijn deze ketting met fotohanger met sierlijke rand en deze foto ketting met bewerkte rand goede opties.

Onze website wordt steeds aangevuld met nieuwe foto sieraden.

Welke foto op de ketting?

Welke foto wil in je hanger laten graveren? Een foto van jou en je partner, je kinderen, je huisdier? Naast een foto van een persoon of dier, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een andere mooie foto in een ketting te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een foto van je oude motor van vroeger, het huis waar je in woont of een mooi plaatje van een mooie vakantieplek…er is heel veel mogelijk!

Let op dat je het beste resultaat krijgt met een foto waarin het gezicht of object centraal staat. De kwaliteit is het beste met portretfoto’s vanaf 700 x 700 pixels. Wij maken dan een uitsnede waarbij het hoofd en gezicht van de gefotografeerde persoon het best tot zijn recht komt. Mocht de foto niet goed uitkomen op de hanger, dan sturen we je een berichtje en vragen we bijvoorbeeld om een andere foto. We graveren nooit iets wat niet mooi op hanger komt!

Binnen 6 werkdagen in huis

Het maken van een ketting met een foto erin gegraveerd, kan iets langer duren dan het maken van andere producten. Al onze kettingen met foto geven we namelijk extra aandacht, want we weten dat er een emotionele waarde zit aan je persoonlijke foto sieraad. We willen er daarom 100% zeker van zijn dat je ketting met fotohanger er mooi uit komt te zien. De foto moet bijvoorbeeld duidelijk en gedetailleerd zijn zodat je de het sieraad voor altijd zal koesteren!

We hanteren een maximale levertijd van 6 werkdagen om ervoor te zorgen dat jouw ketting met foto van de best mogelijke kwaliteit is. Wil je dus een ketting met foto laten maken? Names4ever is de expert die je zoekt!