Zilveren vingerafdruk sieraden

"Our fingerprints don't fade from the lives we've touched."

Wat is er nu mooier dan het dragen van een hanger waarop de vingerafdruk is gegraveerd van iemand die je dierbaar is? Zilveren vingerafdruksieraden zijn een prachtige manier om de ware vingerafdruk van een geliefde vast te leggen. Hier bij Names4ever hebben wij een speciale techniek om mooie vingerafdruksieraden te maken. En bovendien blijven wij onszelf telkens verbeteren om zodoende een betere kwaliteit te leveren.

Vier het leven en de liefde

Als je een blijvende band zoekt met iemand die je kwijt bent, is een vingerafdruksieraad perfect voor jou. Als een viering van het leven, vertelt ieder sieraad een uniek verhaal en vertegenwoordigt een nieuw begin. Met de nabijheid van een vingerafdruk-hanger heb je je geliefde altijd bij je.

Zoveel mensen, zoveel karakters - elk met hun eigen persoonlijke verhaal en eigen unieke sieraad. En telkens weer beschrijven deze mensen een gevoel van troost en vrede wanneer ze een vingerafdruksieraad als gedenkteken bij zich dragen. Het proces voor het maken van een vingerafdruksieraad helpt bij het rouwproces en zal een blijvende herinnering zijn aan degene die je lief hebt.

Eindeloze mogelijkheden

De zilveren vingerafdruksieraden hebben een bijzonder uiterlijk en worden vakkundig en met zorg vervaardigd. Het assortiment aan zilveren vingerafdruksieraden is groot en we hebben diverse vormen en maten. Heb je geen vingerafdruk, maar bijvoorbeeld een hand- of voetafdruk? Ook dat is mogelijk. Stuur ons je foto van de vinger-, voet- of handafdruk toe en wij controleren of deze afdruk bruikbaar is voor een vingerafdruksieraad. Vraag je je af hoe je een goede vingerafdruk maakt? Lees dan snel ons blog over het maken van een vingerafdruk.

Kwalitatief en betaalbaar

Een vingerafdruksieraad kost wat meer tijd om te vervaardigen en is daarom duurder dan één van onze andere zilveren sieraden. Desondanks is een vingerafdruksieraad nog steeds betaalbaar en krijg je waar voor je geld. Onze kwaliteit kun je vergelijken met de kwaliteit van een juwelier. Al onze zilveren vingerafdruksieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver en worden geleverd in een mooi sieradendoosje.

Heb je een vraag over onze vingerafdruksieraden? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!