De mooiste gouden communie sieraden

Op de dag van hun eerste communie zijn de communicanten op hun mooist gekleed. De meisjes in prachtige witte jurken met handschoenen en bloemen in het haar als kleine bruidjes en de jongens in mooie drie- of vierdelige pakken. Bij zo’n prachtige outfit en speciale dag horen natuurlijk ook de mooiste communiesieraden. Bij Names4ever hebben we een hele nieuwe collectie gouden communie sieraden. Prachtige gouden communie hangers maar ook gouden bedels of charms, allemaal vervaardigd van echt 14 karaat goud. De mooiste gouden communie juweeltjes voor meisjes, maar ook een ruim aanbod van communie hangers van goud voor jongens! Ben jij nog op zoek naar een bijzonder communie geschenk voor je kind of petekind? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ben je op zoek naar een zilveren communie sieraden? Dat kan! Deze communie sieraden zijn ook als zilveren communiesieraden verkrijgbaar.

Gepersonaliseerde sieraden in goud voor de eerste heilige communie

Op de dag van de eerste heilige communie wordt vaak ook een feest gevierd voor alle aanwezige vrienden en familie. En dat is niet raar, want dit is een bijzondere dag waar bij stil gestaan mag worden! De gouden communie sieraden van Names4ever zijn niet alleen mooi om te krijgen en dragen op de dag van het communiefeest zelf. Wij voorzien de gouden sieraden namelijk van een persoonlijke gravure. Dit kan de naam en datum van de communicant zijn, of een korte wens voor de jongen of meisje die zijn of haar 1e communie doet. Dit maakt het gouden communie sieraad tot een heel persoonlijk juweel. Het sieraad van goud zal de drager of draagster met liefde terug doen denken aan de bijzondere dag van zijn of haar eerste communie en aan alle opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden die hierbij aanwezig waren. Het kan natuurlijk zijn dat je liever géén gravure wilt hebben in de gouden hanger of bedel van je keuze. Wanneer je enkel een spatie invult bij het verplichte tekstveld kun je de sieraden bestellen zónder gravure!

Communie juwelen voor meisjes en stoere communie hangers voor jongens

De collectie gouden communiesieraden bevat een ruime keuze aan vormen en stijlen. Zoals ronde gouden hangers, harten hangers van goud, rechthoekige gouden graveerplaatjes en natuurlijk ook kruizen. Er zijn communie sieraden met klassieke afbeeldingen en symbolen, maar ook de nieuwste hangertjes met eigentijdse vormgeving en uitstraling! Voor de jongens hebben we bijvoorbeeld stoere gouden graveerplaatjes of kruizen en ronde hangers van goud. Heb jij al een keuze kunnen maken voor een communie cadeau?

Bijpassend gouden collier voor het gouden communie geschenk

De uitnodigingen zijn verstuurd, de locatie is geregeld en de hapjes en drankjes voor het communiefeest zijn verzorgt. Nu alleen nog het perfecte communie cadeau vinden voor zoon of dochterlief. We hebben diverse gouden colliers die mooi passen bij onze gouden communie hangers. De kettingen zijn net als onze communie sieraden vervaardigd van hoge kwaliteit 14 karaat goud, wat samen natuurlijk een prachtig én perfect communie geschenk maakt! Laat die mooie dag nu maar komen!