Zodiac bedels

Een zilveren zodiac bedel met tekens en symbolen uit de astrologie mag aan jouw armband zeker niet ontbreken! Je astrologie sterrenbeeld draag je natuurlijk aan je naamhanger van Names4ever. Je zodiac beelden we op je persoonlijke bedel af als symbool. Daarbij graveren we je naam in het zilveren zodiac bedeltje. Met een handige karabijnhaak bevestig je jouw persoonlijke zodiac gemakkelijk aan een armband die je al hebt, of aan een armband die je erbij bestelt. Zo draag je je persoonlijke zodiac altijd bij je als uniek sieraad. Bestel je zilveren zodiac bedel vandaag nog! Draag je liever goud? Geen probleem, bekijk dan onze collectie gouden zodiac bedeltjes!

Leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder, oma, vriendin of dochter? Dan is een persoonlijk zodiac sterrenbeeld bedeltje een schot in de roos! De zilveren zodiac bedels zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een zilveren zodiac bedels van Names4ever.

Zodiac bedeltje met of zonder armband

Je bevestigt het zodiac bedeltje heel gemakkelijk aan je armband. Door de karabijnhaak past de zilveren zodiac aan verschillende armbanden en kun je ze gemakkelijk verwisselen. Om de zodiac compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende armband bestellen. Je kunt kiezen voor een zilveren jassaron armband met een lengte van 19 centimeter, een parelarmband, een armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we een armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Ook hangers met zodiac

Wij hebben ook zodiac hangers met tekens en symbolen uit de astrologie! Niet alleen hangertjes met het zodiac teken, maar ook een hanger met jouw persoonlijke Chinees sterrenbeeld!  Je kunt de hanger met symbool uit de dierenriem of zodiac of met jouw Chinees sterrenbeeld aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. Kettingen maken het cadeautje helemaal compleet! Onze fraaie zilveren kettingen leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Een zodiac bedel van Names4Ever is vergelijkbaar met zodiac bedels van de juwelier.

Onze sieraden zoals de bedels met zodiac en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever bestel je gemakkelijk online en doet absoluut niet onder voor een sieraad van de juwelier. Dus zonder de deur uit te gaan, ben je toch even langs de juwelier geweest! Sieraden met een optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Wij hebben niet meer dan vier werkdagen nodig om je bestelling te verwerken en de persoonlijke zodiac bedeltjes te maken. Binnen deze vier werkdagen verlaat je zodiac hanger ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor een zilveren zodiac bedel van super kwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren zodiac vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in sterrenbeelden!