SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren hartje

Het zilveren hartje is bij names4ever een hot item! Wij leveren diverse varianten. Je hebt de keuze uit een klein zilveren hartje, groot zilveren hartje, zilveren hartje met een steentje of een hartje met een naam en datum erin gegraveerd. Je kan het zo gek niet bedenken of wij leveren het! Op elk zilveren hartje die wij maken word je naam en/of datum gegraveerd. Dit kan de naam van je vriend of vriendin zijn of die van een naaste. Misschien wel de naam van je lieve huisdier. Tevens kan je kiezen uit verschillende kleuren steentjes die je eventueel in het zilveren hartje kan laten verwerken. Je kan uiteraard ook kiezen voor een effen zilveren hartje of voor een zilveren hartje met een leuke rand.

Een zilveren hartje: het ultieme cadeau

Het hartje staat natuurlijk synoniem voor de liefde! Het is al een eeuwenoud begrip. Sluit je ogen eens en denk aan de vorm van het hartje. Dit staat in ieders geheugen gegrift. Hartjes komen in vele verschillende vormen en kleuren voor. Maar het heeft één ding gemeen: je liefde tonen aan de ander! Alle hangertjes die wij in ons atelier hebben ontworpen en maken zijn het perfecte geschenk om je geliefde, vriend of vriendin blij te maken. Hieruit laat je blijken dat je heel veel om deze persoon geeft. Je kan natuurlijk het zilveren hartje bestellen om jezelf mee te verwennen. Een zilveren hartje is erg leuk om met Valentijnsdag of met Kerst cadeau te doen. Dit zijn de momenten waarop je met het zilveren hartje je geliefde kan verblijden! Natuurlijk ook op je trouwdag of je verjaardag. Nog leuker is misschien wel om je geliefde met een zilveren hartje spontaan te verassen op een willekeurige dag. Degene die dit cadeau krijgt zal er erg blij mee zijn. Om het zilveren hartje te personaliseren graveren wij de gewenste naam of tekst erin. Dus neem eens een kijkje in onze grote collectie zilveren hartjes, maak een keuze en vertel ons wat wij in jou zilveren hartjes ketting mogen graveren!

Zilveren hartje aan een armband of ketting

Het zilveren hartje of bedel van een zilveren hartje komt het beste tot zijn recht als het aan jou armband of aan je ketting gedragen wordt. Dit kan een armband of ketting zijn die je al in je bezit hebt maar het wordt pas echt één mooi geheel als je ook deze bij ons bestelt. Wij kunnen verschillende zilveren kettingen in verschillende lengtes uit voorraad leveren. Zilveren armbanden leveren wij ook in diverse uitvoeringen en uit voorraad. Deze zijn ideaal voor het uitgekozen zilveren hartje.

Behalve een zilveren hartje kunnen wij nog veel meer leveren

Wij leveren niet alleen hangers van een zilveren hartje. Wij zijn ook leverancier van naamhangers. Bij ons heb je de grootste keuze naamcolliers die je zich maar voor kunt stellen. Deze worden uiteraard geheel compleet geleverd inclusief een perfect bijpassende ketting. Zoals je ziet hebben wij voor alle gelegenheden een passend sieraad wat gegraveerd kan worden met een door jouw opgegeven tekst.

Zilveren hartje van mooie kwaliteit

Wij maken in ons atelier elk zilveren hartje van een zeer hoge kwaliteit zilver zoals je dat mag verwachten. Wij leveren elk zilveren hartje van 1e gehalte zilver. De legering bestaat uit 92.5% puur zilver! Voor een zeer aantrekkelijke lage prijs maken wij je zilveren hartje van topkwaliteit in ons eigen atelier. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit die je normaal alleen bij de juwelier tegenkomt. Elk zilveren hartje wordt in ons atelier tot in de puntjes afgewerkt. Kijk  rustig rond op onze website om te zien wat wij allemaal voor je kunnen realiseren. Dus bestel je sieraad vandaag nog bij ons!

Verzendkosten en levertijd

Plaats je bestelling nog vandaag dan zorgen wij ervoor dat jou bestelling zo snel mogelijk ons atelier verlaat. Je zilveren hartje zal dan ongeveer binnen zeven dagen op het afleveradres gebracht. Wij verzenden alles via PostNL die de bezorging voor zijn rekening neemt. Alle pakketjes die wij verzenden zijn vrij van verzendkosten!!!