Zilveren armbanden

Zilveren armbanden zijn bij ons in twee verschillende uitvoeringen te verkrijgen! De zilveren armbanden die je bij ons bestelt zijn leverbaar in een jasseron schakel en in een anker schakel. De armband jasseron schakel wordt geleverd in een lengte van 19cm, en de armband anker schakel word geleverd op een lengte van 16cm. Kies uit deze twee uitvoeringen jouw favoriete zilveren armband.

Zilveren bedel armbanden

Je kent ze misschien wel, van uw oma, moeder of van jezelf, de klassieke bedel armbanden met daaraan verschillende bedels. Dit waren de eerste sieraden die je naar eigen persoonlijke smaak en wensen aan kon passen. Nou leveren wij niet alleen zilveren armbanden maar ook zijn wij leverancier van prachtige zilveren naamhangers en naam bedels. Deze zilveren naamhangers en bedels worden gegraveerd geleverd met jouw naam, datum en/of tekst naar keuze. Je kunt deze hangers dus naar eigen persoonlijke wens aanpassen. De open schakels van beide zilveren armbanden zijn zeer geschikt om deze hangers en bedels van ons aan te hangen. Uiteraard kan je ook je eigen persoonlijke bedels die reeds in je bezit zijn door de juwelier aan je zilveren armband laten zetten. Door de open schakels van de zilveren armbanden zijn de armbanden ook op elke gewenste lengte vast te maken waardoor ze erg comfortabel zijn om te dragen.

Zilveren armbanden: een pracht cadeau

De zilveren armbanden die wij leveren zijn erg leuk om cadeau te geven aan je naasten of geliefden, maar ook om jezelf mee te verwennen. Met een armband van ons maak je mensen blij. De zilveren armbanden zijn erg leuk voor een verjaardag, maar ook om je partner of vrienden mee te verrassen.

Zilveren armbanden vergelijkbaar met die van de juwelier

Zilveren armbanden die wij leveren zijn te vergelijken met de armbanden die je bij de juweliers aantreft. Dit houdt dus in dat onze armbanden van een hoge kwaliteit zilver zijn. De zilveren armbanden worden geleverd met een stevige luxe karabijnsluiting. De kwaliteit van ons evenaart dus zeker die van de juwelier!

Snelle levering en uiteraard geen verzendkosten

Als je de bestelling heeft geplaatst zorgen wij ervoor dat je zilveren armband uiterlijk binnen vier werkdagen wordt verzonden. De levertijd is afhankelijk van de snelheid en medewerking van PostNL. De bestelling wordt bij je aangeboden op dinsdag, donderdag of zaterdag. Natuurlijk betaal je bij ons geen verzendkosten.

Een lage prijs voor uw zilveren armbanden

Tegen een zeer lage prijs leveren wij deze zilveren armbanden van superieure kwaliteit. De armbanden zijn prachtig afgewerkt en mogen in het huidige modebeeld niet in je collectie ontbreken. Je zult er de show mee stelen!! Bestel jouw armband vandaag nog en geniet binnenkort van jouw persoonlijke zilveren armband. Uiteraard bij ons, de specialist op het gebied van zilveren armbanden en naamsieraden!