Gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde sieraden zijn de trend van nu. Hier bij Names4ever vind je wel heel bijzondere gepersonaliseerde sieraden. Deze sieraden hebben niet alleen een stijlvolle vorm, maar ze kunnen ook nog eens gegraveerd worden met een naam, datum, woord of korte zin. Dat zorgt voor een erg persoonlijke en unieke touch.

Welk gepersonaliseerd sieraad kies jij?

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde ketting, armband, ring of vriendschapsketting; je krijgt altijd een bijzonder gepersonaliseerd sieraad. Welke gravure laat je door ons op het sieraad zetten? Die van jezelf? Van je vriend of beste vriendin? Van je moeder of vader? Laat het ons weten en wij zorgen voor je gepersonaliseerde sieraad.

Gepersonaliseerde sieraden, leuk om cadeau te geven!

Wil je goed voor de dag komen als je naar een verjaardag gaat? Of heb je binnenkort een feestje waarvoor je nog een leuk cadeautje zoekt om mee te nemen? Dan is één van onze bestsellers een schot in de roos! Onze bestsellers zijn leuk voor jong en oud. En natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een gegraveerde hanger, naamketting of gepersonaliseerde armband van Names4ever!

Weet je nog niet goed welk sieraad je cadeau zou kunnen geven? Lees dan onze blog met allerlei tips om passend sieraad te vinden.

Kwaliteit vergelijkbaar met sieraden van de juwelier

Al onze gepersonaliseerde sieraden maken wij van een bijzonder goede kwaliteit 925 sterling zilver en 14 karaat goud, zoals je ook bij de juweliers vindt. Je bestelt gemakkelijk online en je hoeft dus niet de deur uit te gaan. Dus zonder de deur uit te gaan, ben je toch even langs de juwelier geweest!

Zelf sieraden ontwerpen

Naast het grote assortiment sieraden met gravure, bieden wij ook de mogelijkheden om zelf sieraden te ontwerpen . Hoe persoonlijk is dat? Dus heb jij een ontwerp voor bijvoorbeeld een ketting, armband of hanger? Laat jouw ontwerp door ons werkelijkheid worden! Dit maakt jouw sieraad tot een op en top gepersonaliseerd sieraad.

Verzending en bezorging

Zodra wij jouw bestelling plus betaling ontvangen hebben, gaan wij gelijk aan de slag met jouw gepersonaliseerde sieraad. Kies je voor een versnelde verzending (+ €4,95) dan duurt het circa 4-5 werkdagen alvorens jij je bestelling in huis hebt. Anders duurt het zo'n 8-9 werkdagen. Wil je het sieraad cadeau doen? Geen probleem! Je ontvangt je bestelling in een mooi sieradendoosje, waardoor je het gelijk cadeau kunt geven.