Armband in zilver

Zilveren armbanden zijn een hot item tegenwoordig. Door de vele variaties die er zijn kan je een eigen stijl creƫren. Wil je een luxe armband uit zilver gemaakt of van die fijne armbanden die je bij elkaar kan combineren? Voor iedereen en voor elke portemonnee is er wel een passende zilveren armband. Zoek je een armband in het zilver? Wij hebben twee verschillende uitvoeringen leverbaar. De armbanden die wij leveren in het zilver zijn verkrijgbaar in een jasseron schakel en in een anker-schakel. De armband jasseron schakel word geleverd in een lengte van 19cm. Deze zilver armband is uitstekend te gebruiken voor charms en zilveren bedels. De armband met anker schakel wordt geleverd op een lengte van 16cm, geschikt voor kinderen.

Armband in het zilver met bedels

Je heeft ze waarschijnlijk wel eens gezien, de klassieke armband van je oma, moeder of van jezelf. De klassieke bedel armband in het zilver met daaraan verschillende zilveren bedels. Dit waren de voorlopers van de huidige trendy sieraden die je naar eigen persoonlijke smaak en wensen aan kunt passen. Nou zijn wij niet alleen leverancier van armbanden in het zilver maar ook zijn wij leverancier van naamhangers en naambedels in het zilver. Deze hangers en bedels worden gegraveerd met de door jouw opgegeven naam, datum en/of tekst. Je kunt deze hangers welke vervaardigd zijn uit zilver dus naar eigen persoonlijke wens aanpassen. De schakels van de zijn open en daarom zeer geschikt om deze hangers en bedels aan te hangen. Uiteraard kan je ook je eigen persoonlijke bedels, die reeds in je bezit zijn, door de juwelier aan je zilveren armband laten zetten. Door de grote open schakel van de armband in het zilver is de armband op elke gewenste lengte vast te maken waardoor ze erg fijn zijn om te dragen. Doordat de zilveren armbanden fijn zijn uitgevoerd vallen de hangertjes beter op!

Zilveren armband is een ideaal cadeau

De armband in het zilver die wij maken zijn erg leuk om je weg te geven aan familie of vrienden, maar ook om jezelf mee te verblijden. Met een armband in het zilver zit je zeker goed! De armband in het zilver is erg leuk voor een verjaardag, maar ook om je partner of naasten mee te verblijden. De zilveren armband die wij leveren zijn vergelijkbaar met de armband die je bij de juweliers aantreft. Dit betekent dat onze armbanden van een hoge kwaliteit zilver zijn. De armband in het zilver wordt geleverd met een luxe karabijnsluiting. Dit alles in eerste gehalte, Sterling zilver. Aan de kwaliteit zal het dus niet liggen!

Een scherpe prijs voor je armband van zilver

Voor een interessante prijs leveren wij deze armband in het zilver van topkwaliteit. De armband van zilver is door ons met veel zorg mooi en netjes voor je afgewerkt. Deze mag in jouw collectie zeker niet ontbreken. Je steelt er zeker weten de show mee!! Bestel jouw armband in het zilver vandaag nog. Uiteraard bij ons, de specialist op het gebied van armbanden in het zilver en naamsieraden in het zilver! Als je een keuze hebt gemaakt en de bestelling is plaatst dan zorgen wij ervoor dat de zilver armband binnen vier werkdagen wordt verwerkt en verzonden. De levering is afhankelijk van de snelheid van postbezorger. De bestelling wordt bij je afgeleverd op dinsdag, donderdag of zaterdag. En als klap op de vuurpijl leveren wij alles zonder verzendkosten!!!