Zilveren en gouden zegelringen met gravure

Love for details. Dat is wat de zegelringen onderscheidt. Zilveren en gouden zegelringen zijn momenteel erg populair en een echte blikvanger. Zegelringen hebben dat speciale iets dat ze uniek en mysterieus maakt. Dit is omdat niet iedereen meteen herkent wat de gravure precies betekent. Het maakt niet uit of het een zegelring met familiewapen, initialen, sterrenbeeld of een andere gravure is die het voor jou tot een bijzonder sieraad maakt. Niet alleen de betekenis maakt de zegelring tot een bijzonder sieraad, ook de vorm is karakteristiek. Zegelringen voor heren en dames worden vaak in combinatie met andere ringen gedragen en maken jouw outfit nog persoonlijker.

Gouden zegelringen zijn momenteel het populairst. Een tijdloos sieraad, dat natuurlijk ook gecombineerd kan worden met 925 sterling zilver. Onze gouden zegelringen zijn gemaakt van echt 14 karaat goud en zijn een perfecte match voor wie kwaliteit op prijs stelt. Ze zijn hoogglans gepolijst en kunnen naar wens worden gegraveerd. Kies ervoor om je eigen initialen te laten graveren of die van een dierbare. De zegelring heeft op deze manier een persoonlijke en betekenisvolle waarde.

Onze modellen:

  • Ronde zegelringen
  • Ovale zegelringen
  • Hartvormige zegelringen
  • Disc Zegelringen

  • Alle modellen kunnen worden besteld in de maten 16 - 19 mm. Onze zegelringen zijn allemaal hoogglans gepolijst en kunnen worden voorzien van elke gewenste gravure. Voor wie geen gravure wenst maar toch de blanco zegelring wil dragen, kan deze uiteraard ook zonder gravure bestellen. Bij Names4ever hebben we veel aandacht voor detail. Alles is gemaakt met liefde en oog voor vakmanschap. Je vind bij ons altijd een uniek sieraad. Bovendien altijd gratis bezorging.