ZAKELIJK

>10 zelfde artikelen
Voor grotere bestellingen, vanaf tien stuks, hebben wij in veel gevallen aantrekkelijke kortingen. Korting kunnen wij alleen verlenen als de bestelling tien of meer dezelfde artikelen betreft. Bij een bestelling van minder dan tien stuks is korting niet mogelijk. Op reeds geplaatste bestellingen kunnen wij achteraf geen korting meer verlenen.

Speciaal verzoek

Omdat wij alles in ons eigen atelier en in eigen beheer uitvoeren, zijn wij in staat om naamsieraden te ontwerpen en te vervaardigen en in te spelen op speciale verzoeken. De mogelijkheden zijn enorm. Speciale verzoeken voor naamsieraden en suggesties en ideeën zijn bij Names4ever dan ook aan het juiste adres. Laat ze ons weten. Wij beoordelen de speciale verzoeken graag en laten dan weten of uitvoering mogelijk is en wat de eventueel bijkomende kosten voor het ontwerp zullen zijn.

Relatiegeschenken

Op zoek naar een mooi en persoonlijk relatiegeschenk? Bij ons bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken sieraden zoals spelden en hangers, met bedrijfsnamen en logo’s. Aangepast aan de gelegenheid en precies zoals u dat wilt. Graag leggen we uw ideeën en onze mogelijkheden naast elkaar om te komen tot een bijzonder relatiegeschenk.

Vereniging- of clubhangers

Names4ever verzorgt voor verenigingen en clubs zilveren en gouden (sport)hangers, compleet met het logo van de club. Een mooi geschenk voor bijvoorbeeld (oud)leden, bestuur, vrijwilligers of jubilarissen, maar ook heel mooi voor het clubgevoel en de clubkas. Van iedere verkochte hanger sponsort Names4ever een percentage aan de club! Lees er meer over!

Doe mee met ons Partnerprogramma!

Bent u zelf juwelier en wilt u zilveren- en gouden naamsieraden uit ons assortiment aan uw klanten aanbieden? Dat kan met ons partnerprogramma! Stuur ons een email met informatie over uw winkel en wij kijken of u in aanmerking komt voor een samenwerking.

Meer weten? Neem contact met ons op: info@names4ever.nl