Horoscoop hanger

Een horoscoop hanger, weer helemaal trendy en eigentijds! De horoscoop hangers voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Op de zilveren hangers zijn de sterrenbeelden weergegeven als tekens van de dierenriem of zodiak (zodiac). Names4ever maakt de mooie zilveren rechthoekige horoscoop hangers ook nog eens heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. Een mooie manier om je horoscoop bij je te dragen. Bestel ook een hanger van jouw sterrenbeeld, naam en geboortedatum, natuurlijk bij Names4ever. Draag je liever een gouden hanger? Kijk dan eens bij onze collectie gouden horoscoop hangers!

Een horoscoop hanger, leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder of vader, vriend of vriendin, dochter of zoon? Dan is de rechthoekige horoscoop hanger met dierenriemteken, naam en geboortedatum het ideale cadeau! De zilveren horoscoop hangers zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een sieraad van Names4ever.

Horoscoop hanger, met of zonder ketting

Je bevestigt de horoscoop hanger heel gemakkelijk aan de ketting die je al hebt. Om je cadeau compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende ketting bestellen. Onze fraaie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Ook hangers met astrologie sterrenbeeld en Chinees sterrenbeeld

Je kunt bij Names4ever ook terecht voor ronde hangers met jouw sterrenbeeld uit de horoscoop. Ook in deze horoscoop hangers graveert Names4ever jouw naam en geboortedatum. Een andere populaire hanger is de hanger met Chinees sterrenbeeld. Helemaal trendy! Deze hangers van Names4ever kun je aan je bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. Want kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Ook horoscoop bedels voor aan je armband

Vrouwen en meiden dragen het astrologie sterrenbeeld ook heel trendy aan hun armband. Bedels met horoscoop en naam bestel je natuurlijk ook bij Names4ever. Met de handige karabijnhaak bevestig je het horoscoop bedeltje eenvoudig aan een armband. De horoscoop bedeltjes passen aan verschillende armbanden en je kunt ze gemakkelijk verwisselen. Om de horoscoop bedels compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende armband bestellen. Je kunt kiezen voor een zilveren jassaron armband deze heeft een lengte van 19 centimeter, een parelarmband, een armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we armbanden van 16 centimeter in de collectie.

Een sieraad van Names4ever is van juwelierskwaliteit

Onze sieraden zoals de hangers en bedels met sterrenbeelden en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Sieraden van Names4ever hebben de kwaliteit van een juwelierssieraad. Sieraden van optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen is je hanger met horoscoop, naam en datum klaar en verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor zilveren horoscoop hangers van super kwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij horoscoop hangers van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze horoscoop sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren horoscoop hanger vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in horoscoop sieraden!