SELECTEER EEN CATEGORIE:

Ring met naam in zilver en staal

De ring is een klassiek sieraad maar de ring met naam is het nieuwe en originele sieraad van nu! Laat met deze ring zien wie je bent of wat iemand voor je betekend. In de ring met naam kan een boodschap of jou naam gezet worden. Dit is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander! Het is een leuke variant op onze vriendschapskettingen. Een mooiere statement van je vriendschap is er niet!

Het personaliseren van jouw ring met naam

Onze ringen kunnen in zilver en in het staal geleverd worden. Maak jouw ring persoonlijk door je eigen tekst in de door jou uitgekozen lettertype erin te zetten. Wij bieden jou keuze uit zes verschillende lettertypes. Houdt je van groot of juist meer van het fijne? Onze lettertypes verschillen zo van elkaar dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Kies uit een bolle of een vlakke uitvoering en uit de breedtes 4mm, 6mm of 8mm om de ring met naam helemaal persoonlijk te maken. Het hoeft niet alleen een naam te zijn, een korte tekst is ook mogelijk! Afhankelijk van de maat kunnen er maximaal 27 tekens in de ring. De ring met naam is leverbaar in veel verschillende maten, voor mannen en vrouwen dus! Bij de stalen ring met naam is er de keuze uit normale of zwarte uitvoering hierdoor vallen de letters van jouw tekst nog beter op!

Super cadeau voor jezelf of een ander

De ring met naam, een sieraad waarmee je kan onderscheiden. Doordat deze ring zo origineel en betaalbaar is het ook perfect om cadeau te doen. De ring met naam is een mooi geschenk voor elke gelegenheid zoals bij leuke gebeurtenissen zoals verjaardagen en feestdagen. De ring met naam is ook een mooi gebaar bij het verliezen van een geliefd iemand. Met de ring met naam kan je diegene elke dag bij je dragen. Leg een speciale gebeurtenis vast in de ring met naam zoals een geboorte. Kies voor de naam van baby met de geboortedatum of voor de naam van moeder en baby. Dit zal een uniek kraamgeschenk zijn! Je cadeau zal zeker opvallen. Tevens kan je de ring met naam samen dragen als relatieringen. Laat iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. Een naamring is de perfecte ring om te laten zien dat je van iemand houdt!

Naam of tekst

In de ring kan je zelf kiezen of je een naam of een tekst wil laten zetten hierdoor zijn onze ringen met naam veelzijdig. Zet er "Friends forever" in of de naam van je beste vriend of vriendin en het zijn vriendschapsringen. Laat er een mooie tekst in zetten die iets voor jou betekend. Wil je jezelf eraan herinneren om van het leven te genieten? Bestel dan je ring met naam met de tekst "Carpe diem"! Draag hem elke dag, zo vergeet je het nooit! Ben je fan van een muziek band, voetbalteam of een andere sport? Of heb je liever de naam van je huisdier? Geen probleem! Jij bent ontwerper van je eigen ring!

Complete look

Bij ons kan je jou look helemaal af maken. Wij verkopen namelijk niet alleen de originele ring met naam maar hebben een heel groot assortiment aan sieraden met naam. Wil je naast je ring met naam bijvoorbeeld ook een mooie hangers, oorbellen of bedel met naam kijk dan rond op onze site! Wij bieden een goede service en zijn betaalbaar. De kwaliteit van de ring met naam is goed. De zilveren naam ring is van een hoog gehalte en de stalen naamringen zullen niet roesten. Zodra jij ons verteld welke tekst er in de ring moet komen te staan gaan wij meteen voor jou aan de slag. In ons atelier maken wij met zorg jouw ring met naam. We zullen er alles aan doen om jou ring zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Kijk naar ons ruime assortiment met ringen met naam en bestel vandaag nog jouw ring met naam bij ons!