Pink Ribbon Schmuck Banner Pink Ribbon Schmuck Banner

Pink Ribbon Sieraden

Met de aanschaf van een van de Pink Ribbon sieraden van Names4ever steun je automatisch borstkankeronderzoek. Names4ever doneert namelijk 33% bij elk verkocht sieraad van de Pink Ribbon sieraden collectie. Er is keuze tussen Pink Ribbon bedels en Pink Ribbon hangers die beiden gepersonaliseerd kunnen worden met een naam of datum. Op deze manier laat je zien dat je Pink Ribbon wilt steunen bij borstkanker onderzoek en daarnaast kun je een persoonlijke boodschap in het sieraad laten graveren. Alle Pink Ribbon sieraden zijn in de vorm gemaakt van het Nederlandse logo van Pink Ribbon, wat symbool staat voor het steunen van borstkankerpatiënten. Verder worden al onze sieraden persoonlijk voor je gemaakt en geproduceerd van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver of 14 karaat goud.

Pink Ribbon bedels

De Pink Ribbon bedels hebben een karabijnhaak waarmee je de bedel gemakkelijk aan een armband kunt bevestigen. De afmeting van een Pink Ribbon bedel is ongeveer 22 x 11 mm. De bedels van de Pink Ribbon sierden collectie gemaakt door Names4ever hebben verschillende motieven en op elke bedel kun je een tekst of datum door ons laten graveren.

Pink Ribbon hangers

Onze Pink Ribbon hangers hebben standaard een oogje waarmee je de hanger gemakkelijk aan een zilveren of gouden ketting kunt hangen. Het is ook mogelijk om direct een ketting bij de Pink Ribbon sieraden te bestellen. Een Pink Ribbon hanger heeft een afmeting van ongeveer 27 x 14 mm en is gemaakt van onze beste kwaliteit zilver of goud. Breng je steun uit aan Pink Ribbon door de hanger te kiezen die jouw het meeste aanspreekt.

Over stichting pink ribbon

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd. Kijk voor meer informatie op www.pinkribbon.nl.