NAAMSIERADEN ZILVER

Naamsieraden zijn bijzonder tijdloos en vallen altijd in de smaak. Bij Names4ever vind je natuurlijk ook de rechthoekige naamsieraden. Zilveren naamsieraden zijn erg leuk voor jezelf, of om cadeau te geven aan dat leuke, lieve meisje waarmee je verkering hebt, of aan je lieve vriend of vriendin! En wat dacht je van allebei een zilveren naamsieraad met de naam van de ander? Is dat geen geweldig idee en een schot in de liefdesroos? Names4ever heeft zilveren naamsieraden in een kleinere rechthoekige vorm en naamsieraden in een grotere rechthoekige vorm, met heel wat verschillende afbeeldingen en mogelijkheden. Je hangt de zilveren naamsieraden eenvoudig aan je eigen ketting. Maar je kunt natuurlijk ook gelijk een bijpassende ketting bestellen. Bestel je zilveren naamsieraad vandaag nog, natuurlijk bij Names4ever! Draag je liever goud? Kijk dan eens naar onze gouden naamplaatjes!

Grotere en kleine rechthoekige naamplaatjes met verschillende afbeeldingen

Bij Names4ever kun je kiezen tussen twee formaten naamsieraden. De kleinere rechthoek is  17 x 17 mm, en de grotere rechthoek 19 x 19 mm. Zowel de grotere als de kleinere zilveren naamsieraden zijn er als effen naamsieraad, maar ook als naamsieraad met een leuke rand of met een bloemenstrook. We hebben zilveren naamsieraden zonder afbeelding, maar ook naam sieraden met een afbeelding. De afbeelding van twee voetjes of van twee handjes is bijvoorbeeld bijzonder schattig. Het klavertje staat voor geluk. Er zijn ook rechthoekige naamplaatjes met sterretjes, met een hartje en met twee hartjes. Voor al deze mogelijkheden naamsieraden in zilver geldt dat we natuurlijk een naam erin graveren. Dit kan één keer, maar je kunt er ook voor kiezen om je naam meerdere keren op het zilveren naamsieraad te laten graveren.

Zilveren naamsieraden: voor wie en welke naam?

Naamsieraden zijn een geweldig cadeau, voor jezelf en/of voor je geliefde. Een naamsieraad is ook bijzonder geschikt om aan een moeder te geven die net een zoon of dochter heeft gekregen. Dan kies je bijvoorbeeld voor de twee voetjes of twee handjes en graveren wij er de naam van de pasgeboren baby in het naam sieraad. Wil je iemand geluk wensen? Dan kies je natuurlijk voor het klavertje! De zilveren naamsieraden van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven! Met een mooi zilveren naam sieraad maak je mensen blij. Iedereen zal blij verrast zijn bij het uitpakken van zo'n persoonlijk en bijzonder geschenk.

Naamsieraden met of zonder ketting

Een naam sieraad is een hanger; je draagt de hanger aan een ketting. Dit kan een zilveren ketting zijn die je al hebt, maar om het naam sieraad compleet te maken, kun je bij ons ook een bijpassend zilveren collier bestellen. We hebben fraaie zilveren kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Naamsieraden vergelijkbaar met sieraden van de juwelier

Names4ever maakt zilveren naamsieraden van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Als je bij Names4ever online je zilveren naamsieraden bestelt, is het net of je bij de juwelier bent geweest. En dat terwijl je dezelfde goede kwaliteitssieraden als bij de juwelier, gewoon online vanuit je luie stoel hebt besteld!

Naast naamsieraden nog heel veel andere hangers en bedels

Names4ever is niet alleen het juiste adres voor zilveren naamsieraden, maar ook voor heel veel andere sieraden met naam. Talloze hangers en hangertjes voor aan kettingen en ontzettend veel soorten bedels en bedeltjes voor aan armbanden. Names4ever heeft voor iedereen wel een geschikte hanger, hangertje, bedel of bedeltje.
Korte levertijd en geen verzendkosten
Als je je bestelling plaatst, gaan we je naamplaatje graveren. We gaan gelijk je naam graveren en binnen vier werkdagen verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling vervolgens één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor zilveren naamsieraden van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren naamsieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze naamsieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren naamplaatje vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!