SELECTEER EEN CATEGORIE:

NAAMCOLLIER

Twee namen prijken stijlvol op het naamcollier van een bekende ster in Hollywood. Andere beroemdheden hebben een naamketting met één naam. Paris Hilton heeft er één en Madonna, Jennifer Lopez, Britney Spears, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Gwen Stefanie,  Beyonce en ga zo maar door. Iedereen wil er één hebben, naamkettingen zijn de echte trend. Misschien heb je de Carrie Naamketting gezien bij Carrie Bradshaw en Sex and the City? De trend beperkt zich niet alleen tot de USA, maar is ook in Nederland opgepikt. Dus als je erbij wil horen in Hollywood, New York en Nederland, en je je ook stijlvol wil kleden, dan mag een gouden of zilveren naamcollier echt niet ontbreken! Je bestelt je naamcollier natuurlijk bij ons!

Naamcollier van juwelierskwaliteit!

Voor een naamcollier hoef je niet naar de PC Hooftstraat in Amsterdam. Shoppen doe je namelijk gewoon online en ook een ketting met naam bestel je in de online. Wij maken bijzonder mooie, goed afgewerkte trendy gouden en zilveren naamkettingen die kwalitatief net zo goed zijn als de sieraden die je bij de juwelier koopt! Met een naamcollier van ons wil je gezien worden! Een gouden collier met naam maken we van 14-karaats goud. Voor de zilveren naamcolliers gebruiken we alleen zilver van het eerste gehalte Sterling zilver. Dat klinkt misschien allemaal erg kostbaar, maar dat is het niet! Het naamcollier mag dan wel van juwelierskwaliteit zijn, de prijs is bijzonder laag! Omdat wij alles zelf vervaardigen kunnen we lage prijzen rekenen!

Mogelijkheden van je naamcollier

Met een naamcollier geef je één of twee namen weer. Bij twee namen kun je denken aan iemand die een dubbele naam heeft, of aan jouw naam en die van je vriend of vriendin, of aan de namen van je kinderen. Wij verwerken alle namen en leestekens in het door jou gekozen stijlvolle naamcollier. Je kunt kiezen uit diverse lettertypes. Zo creëer je jou eigen collier die helemaal past bij jou en speciaal voor je gemaakt is! Je ontvangt het gouden of zilveren naamcollier uiteraard met gouden of zilveren ketting!

Naamketting om mee te scoren!

Met het eigentijdse zilveren of gouden naamcollier kun je met een gerust hart aankomen bij je vriend, vriendin, zoon of dochter, moeder, schoonmoeder of stijlvolle oma! Een naamcollier is persoonlijk, bijzonder, stijlvol en maken we speciaal voor hem en voor haar! Ze zullen blij verrast en misschien zelfs wel ontroerd zijn. Ze zullen jouw cadeau niet snel vergeten! Een zilveren of gouden ketting met naam is een uniek en waardevol cadeau dat iedere vrouw graag om haar hals draagt. Wil je zelf graag een stijlvolle naamcollier dragen? Wacht dan niet langer en bestel jouw ketting met naam of namen vandaag nog! Kijk door ons uitgebreide assortiment en zoek het naamcollier dat uit dat het beste bij jou past! Shop bij ons en bestel je naamcollier Binnen vier werkdagen is jouw persoonlijke naamcollier gemaakt. De postbezorger levert het gouden of zilveren naamcollier in een geschenkverpakking bij je af.Wij maken ieder zilveren of gouden naamcollier op bestelling. Daarom zul je nooit van ons horen dat het naamcollier is uitverkocht of niet meer leverbaar is. Heb jij een hele zeldzame naam? Dit is ook geen probleem voor ons! Onze vakmensen vervaardigen kundig het naamcollier. Deze wordt mooi gepolijst zodat het naamcollier pronkt om je hals! Wacht niet langer en bestel je stijlvolle naamcollier vandaag nog! Lekker vanuit huis heb je in een paar klikken een prachtig naamcollier besteld!