De gouden naambedel geeft je sieraad een persoonlijke touch

Ben je op zoek naar een luxe en persoonlijk sieraad in goud, dan is de gouden naambedel een echte aanrader. Met de naambedel van goud geef je je gouden armband of collier direct een persoonlijk tintje. Draag de naambedel in goud met je eigen naam, de naam van je partner of die van je kind. Zo draag je de personen waarvan je houdt altijd dicht bij je. Je kunt het gouden sieraad met naambedel bij vele gelegenheden dragen. De gouden bedel staat prachtig bij je vrijetijdskleding of werkkleding, maar misstaat ook zeker niet bij je feestelijke outfit. Gun jezelf zo’n mooie gouden naamcollier, of geef deze cadeau aan een goede vriendin. Je komt hiermee altijd goed voor de dag!

Haal je hart op aan de mooie naambedels van goud die je in deze webwinkel vindt. Naamsieraden van goud worden gedragen door mannen en vrouwen van alle leeftijden. Of je nu houdt van een moderne, trendy, klassieke of sportieve look, een naamsieraad van goud past daar altijd bij. Draag de gouden naambedel aan een gouden collier of een gouden armband. Ook deze vind je volop in onze webwinkel. Elke gouden naambedel bevat een karabijnhaak van goud, waarmee je de bedel eenvoudig kunt bevestigen. Naast de gouden collectie hebben wij ook zilveren naambedels in onze collectie.

De gouden naambedel in verschillende uitvoeringen

Omdat smaken verschillen is de gouden naambedel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld prachtige ronde gouden bedels waarin je de naam van je kind kunt laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan de naambedel in goud met baby handjes, voetjes, een meisjeshoofdje, jongenshoofdje, wieg of hobbelpaard. Samen met de naam van je kind heb je een uniek gouden accessoire waarvan je levenslang plezier hebt. Elke naambedel van goud in onze webwinkel is van hoge kwaliteit goud. De naambedel in goud heeft een prachtige glans en een luxe uitstraling. Met deze bedel van goud aan je gouden bedelarmband of collier val je zeker op.

De naambedel in goud, een mooi kraamcadeau

Ben je op zoek naar een speciaal en persoonlijk sieraad in goud om als kraamcadeau te geven? Dan is de naambedel van goud een echte aanrader. Het is bijvoorbeeld ontzettend leuk om de gouden naambedel cadeau te geven bij de geboorte van een kind. Vaak krijgen de ouders een geboorte cadeau voor het kind, maar hoe leuk is het om ook iets voor de moeder mee te nemen? Je kunt zo’n gouden naambedel natuurlijk ook voor je eigen moeder of voor je vrouw kopen. Bijvoorbeeld voor haar verjaardag of met moederdag. Ze zal hier zeker blij mee zijn en de gouden naambedel vaak dragen. Het voordeel van gouden sieraden is dat deze heel draagbaar en gemakkelijk te combineren zijn. Met sieraden van goud doe je dan ook niet snel een miskoop.

Bestel je favoriete naambedel in goud eenvoudig online

Bekijk onze mooie collectie gouden naambedels in deze webwinkel. Voor elke gelegenheid slaag je hier voor het perfecte sieraad van goud. Het dragen van waardevolle gouden sieraden maakt je outfit helemaal af. Dat geldt zeker voor de mooie naambedel in goud. Deze ziet er niet alleen fantastisch uit, hij heeft ook een emotionele waarde. Maak je keuze en bestel de naambedel in goud die bij jou past. Laat ons weten welke naam we in het goud mogen graveren, dan gaan wij in ons atelier voor je aan de slag. Binnen enkele dagen heb je de persoonlijke naambedel in goud al in huis en verwen je jezelf of iemand anders met dit bijzondere gouden accessoire.