Naam oorbellen

Bij Names4ever hebben we de grootste selectie naam oorbellen. Onze naam oorbellen zijn ideaal om weg te geven als persoonlijk cadeau of om aan jezelf een persoonlijk cadeau te doen. Al onze oorbellen zijn hoge kwaliteit sieraden die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Daarom gebruiken we premium 925 sterling zilver om al onze zilveren sieraden mee te produceren.

Oorbellen met naam

Al onze oorbellen kunnen gepersonaliseerd worden doordat wij voor jou de naam erin graveren of uitsnijden. Onze oorbellen met naam zien er erg mooi uit en zijn populair bij de fashion bloggers op dit moment. Onze oorbellen met naam representeren een stadse manier van leven en laat zien aan anderen dat alles voor je op maat gemaakt kan worden. Voor al onze oorbellen met naam geldt dan ook dat je een eigen naam of tekst kunt gebruiken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de oorbellen met naam geproduceerd worden op de manier die jij wilt.

Infinity oorbellen

Naast de reguliere oorbellen met naam hebben we infinity oorbellen waarin je naam gegraveerd wordt. Elke infinity oorbel heeft een tekst als “Hope, Faith of Love” uitgesneden in het midden. Aan de rand van de infinity oorbellen kun je vervolgens je naam of een datum kiezen die we voor jou erin graveren. Het infinity symbool staat voor iets eindeloos, onsterfbaar of tijdloos. Wanneer je echt een statement wilt maken, dan zijn de infinity oorbellen de beste keuze.

Veren oorbellen

De veren oorbellen zijn momenteel erg populair in party plaatsen als Ibiza. We maken de veren oorbellen nog exclusiever doordat je ze kunt personaliseren met een initiaal. Op deze manier heb jij de meest bijzondere veer oorbellen die verkrijgbaar zijn op de markt. Draag ze naar een leuk festival of feestje en je bent ervan verzekerd dat je leuke opmerkingen krijgt over je veren oorbellen met naam.

Letter oorbellen

Onze collectie gepersonaliseerde oorbellen heeft ook een heleboel letter oorbellen. Dit betekend dat je je eigen initiaal, of die van een vriend kunt gebruiken. Het voordeel is dat niet iedereen weet waar de letter voor staat. Waarschijnlijk alleen jij en een paar vrienden weten de werkelijke betekenis van de letter oorbellen. Hoeveel persoonlijker wil je het hebben?

Andere soorten naam oorbellen

Naast de verschillende typen naam oorbellen zoals hierboven beschreven hebben we nog veel andere verschillende modellen. Op deze manier is er een keuze voor elke vrouw met haar eigen stijl. Zo hebben we bijvoorbeeld ook bloem oorbellen, vogel oorbellen, lange oorbellen, hartjes oorbellen, druppel oorbellen en Arabische oorbellen. En het goede nieuws is dat ze allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een tekst, naam of letters.

Hoe draag je naam oorbellen

De naam oorbellen van Names4ever zien er goed uit in combinatie met een lage kraag of bijvoorbeeld een strapless jurkje. Als je toch een shirt hebt met een hogere kraag, zorg er dan voor dat de schouders uitgesneden zijn of dat er op zijn minst één schouder zichtbaar is. Om te benadrukken dat de naam oorbellen iets persoonlijks is, kun je je haar opsteken zodat je oren duidelijk zichtbaar zijn. Als laatste kun je kiezen om in combinatie een gepersonaliseerde ketting of dikke ketting te dragen om je look af te maken.