De 10 leukste moederdag cadeau’s ?

1. Een zelfgemaakt cadeautje door kindlief.

Wat is nou leuker om als moeder een zelfgemaakt cadeau van je kind(eren) te krijgen. Een cadeau’tje wat met veel liefde en precisie is gemaakt! Moeders houden van enorm van tekeningen, knutselwerkjes of andere zelfgemaakte cadeautjes. Tip voor papa: begin met de kinderen ruim van te voren met knutselen.

2. Bloemen, heel veel bloemen.

Moeders zijn gek op bloemen. Zelf geplukt of gekocht, het maakt niet uit! Bloemen geven het huis een vrolijke uitstraling. En moeder? Die is heel de dag in de wolken!

3. Een prachtig moeder en kind sieraad.

Niets is groter dan de liefde van een moeder voor haar kind. Een moederkind sieraad symboliseert deze liefde perfect. Een moeder maak je hier op moederdag heel blijf mee! Tip voor papa: bestel vandaag nog een moeder en kind sieraad op: https://www.names4ever.nl/moeder-en-kind

4. Een ontbijtje op bed speciaal voor mama gemaakt

Vers geperste sinaasappel sap, warme broodjes, yoghurt met stukjes fruit en zelfgemaakte koekjes: een ontbijtje op bed is nog steeds een leuke en originele verassing voor op moederdag. Verwen moeder met haar favoriete lekkernijen en als je geluk hebt dan kan je zelf ook nog wat mee eten! Tip: ontbijt met heel het gezin in bed!

5. Een dagje leuke dingen doen

Na een ontbijtje op bed gelijk op stap om leuke dingen te doen. Naar de dierentuin, een pretpark of gewoon het park, het maakt eigenlijk niet uit. Als jullie als gezin maar lekker weg zijn! Ga aan het einde van de middag ook nog even langs oma: het blijft tenslotte moederdag!

6. Extra lief zijn en niks hoeven te doen

Moederdag is bij uitstek geschikt om mama een dagje in het zonnetje te zetten. Vandaag is het haar dag! Wees extra lief voor haar (nog liever dan je al doet!!) en zorg dat moeder niks hoeft te doen. Verwen haar extra met lekkere chocolaatjes en andere zoetigheden.

7. Een familie sieraad

Geef moeder op moederdag een sieraad met alle namen van het gezin erin. Zo draagt zij de mensen waarvan ze het meeste houdt altijd bij zich. Kijk snel op: https://www.names4ever.nl/moederdag

8. Papa verzint iets leuk voor moederdag

Een leuk en orgineel idee voor moederdag: papa verrast het hele gezin met iets leuks. Bijvoorbeeld een dagje eropuit of juist iets dicht bij huis. Als er maar plezier gemaakt wordt met het hele gezin! Tip voor papa: zorg dat het niet teveel een ‘mannen-uitje’ wordt.

9. Maak een fotoboek voor mama

Er is nog iets waarvan mama enorm veel houdt: een fotoboek met de leukste foto’s van het gezin. Maak zelf een fotoboek met mooie foto’s van de kinderen en andere leuke momenten die goed bewaard moeten blijven. Een fotoboek maken is een cadeau waar nog jaren met plezier in gebladerd wordt.

10. Een lekker luchtje

Vrouwen houden van lekkere luchtjes. Moeders dus ook! Verras mama op moederdag met een lekker luchtje. Een cadeau waar elke moeder enorm blij van wordt. Tip voor papa: kies samen met de kinderen het luchtje uit. Papa moet het luchtje tenslotte ook lekker vinden.